X

CIPUL IMPLANTAT – VOCILE DIN CAP si SUNETELE DIN URECHI. Video si audio: victime descriu efectul nefast al implantului cu cip …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Iata si ce putem citi in articolul O femeie descrie efectele implantului cu cip, pus împotriva voinței sale:

O femeie descrie efectele implantului cu cip impotriva vointei sale si chinurile pe care acestea le provoaca: Dureri fulgeratoare din coloana pana in varful picioarelor, dureri de cap, de stomac, crampe, spasme, arsuri ale pielii, lipsa de concentrare, tinitus, vibratii si mancarimi la scanarea pielii – persistente, ridicarea necontrolata a tensiunii arteriale, ameteli, stari de voma, tortura prin invadarea permanenta a intimitatii, dependenta de doctori pentru a-i prescrie tratament impotriva efectelor cipului.  Un om care poarta asemenea dispozitiv nu va mai avea libera alegere asupra gandurilor si actiunilor sale, va fi ca o masinarie teleghidata de altii, programata pentru consum, pentru a ucide, pentru a fi la dispozitia permanenta a sistemului, adica un robot. Oricand acesta va vrea sa se revolte, va fi eliminat, iar cand cineva din sistem va avea nevoie de organele sale, le va “darui”. Oamenii controlati cu microcip s-au mai plans ca aud voci naucitoare in cap, de sunete insuportabile in ureche care ii scoteau din minti si ii provocau sa execute anumite ordine. Acum intelegeti cum se efectueaza si acele atacuri armate si crime prin scoli? Exista si tehnologia SMD, adica chipuri care pot fi vizibile doar la microscop, iar cele mai mari le poti lua cu penseta.

   Comentariu saccsiv:
   Ascultati va rog si:
Radio interview of three Victims of Torture with microchips

   Nu stiu daca cei cu atacurile armate in scoli erau cipuiti. O problema insa sigur aveau:

Antidepresivele creaza monstrii: tinerii occidentali care ucid in masa au un element comun …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button