X

Dintre cei cu care am vorbit, n-au ramas 10 detinuti nelamuriti in chestiunea cipurilor. CE LE SPUNEAM?

   Daca tot m-au tinut in inchisoare atat de mult, m-am straduit sa fiu si acolo de folos si sa continui activitatea de trezire si aducere pe calea bisericii a cat mai multor bieti rataciti. Si evident, am incercat sa lamuresc pe cat mai multi si cum sta treaba cu ELITELE, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL, cipuri in acte, implantul sau tatuajul, semnul fiarei, antihrist, Parusia. Si multumita bunului Dumnezeu, am reusit. Din multii detinuti cu care am vorbit, n-au ramas 10 care sa nu fi priceput. Si nu doar ca au inteles, dar ei singuri, fara a-i indemna, ajungeau sa declare foarte hotarati ca documentul biometric unic nu-l vor accepta vreodata. Desigur, ce vor face in mod real in viitor, nu putem stii, caci intervine treaba cu semintele:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=53&cap=4

   Mai greu a fost cu cadrele … Acolo proportia a fost taman inversa. Iar cei pe care i-am lamurit cum e cu cipurile, deja erau crestini straduitori si cunosteau destul de multe despre NOM, masonerie, GUVERN MONDIAL. In cazul lor, in afara discutiilor libere, mult m-au ajutat revistele Atitudini pe care le-am daruit.

   Revenind la detinuti, aproape toti cei ce cu cerbicie nu doreau sa priceapa erau dintre cei deja prinsi in plasa de neoprotestantii extrem de activi in penitenciare. Voi aborda insa aceasta tema intr-un viitor articol, caci este extrem de important. Deocamdata ma limitez la a spune ca E VINA NOASTRA, a ortodocsilor, ce parca ne-am jurat sub blestem cumplit sa nu cumva sa-i cercetam pe cei aflati in temnita. Si atunci, evident ca ereticii isi fac de cap, ca nici nu-i deranjeaza nimeni. Vin des in puscarii, ii cumpara pe amarati cu napolitane, apoi ii strange la adunari unde le arunca bomboanele otravite …  

   Ce le spuneam? Inainte de toate m-am rugat bunului Dumnezeu sa ma invete ce sa le zic. Apoi, cu mici diferente, repetam acelasi discurs, indiferent de gradul lor de scolarizare, de la semianalfabeti si pana la absolventi de facultate ce s-au invartit in cercuri inalte. Difereau evident termenii folositi. Dupa care, spre bucuria mea, incepeau sa curga intrebarile. Si am intalnit cazuri in care la randul lor se straduiau sa-i convinga si pe altii. Sau cand citeau cate ceva in ziare sau vedeau la televizor, faceau imediat conexiunile. Era fantastic cu unii, ziceai ca sunt efectiv sugative uscate extrem de dornice sa absoarba. Si aveau o viteza incredibila …

   Nu pot spune ca ar fi o reteta universala, solutia optima in cazul celor ce nu se informeaza de pe internet. Insa a functionat. Asa dupa cum am discutat cu unii ofiteri, cert este ca unul dintre motive ar fi faptul ca auditoriul era format din oameni aflati la greu. Altfel percepi lucrurile cand te afli intr-o asemenea nefericita situatie, decat atunci cand stai comod pe un fotoliu in fata monitorului. In temnita automat esti predispus spre acceptarea lucrurilor care conteaza: de la biserica si pana la valoarea reala a unei bucati de mancare. Acolo n-am intalnit atei, chiar daca teoretic poate ca exista. Din temnita vezi mai bine lumea reala, dincolo de perdeaua de fum pe care SISTEMUL o pune pe ochii maselor aflate in “libertatea” de dincolo de ziduri. In temnita pricepi lesne cum va functiona mega puscarie planetara. Acolo, cand traiesti in lipsuri si privatiuni, usor te lepezi de lanturile cu care ELITELE tin sclavii: “confortul” unei case, al unei masini, al unui sistem de sanatate, etc. De acolo, de unde moartea se plimba printre paturi, greu te mai sperii de bau baul marionetelor papusarilor ce te sperie ca fara cip te tavalesti in chinuri. Acolo, ortodoxia ori incepi s-o traiesti, ori nu. Acolo ortodoxia nu e curent filosofic despre care sa palavrageasca caldiceii pe internet.  

   Asadar, incepeam discutia despre cip exact in ordinea pe care am insirat-o la inceputul acestui articol: ELITE, NOUA ORDINE MONDIALA, GUVERNUL MONDIAL, cipuri in acte, implantul sau tatuajul, semnul fiarei, antihrist, Parusia.

–          Nu presedintii si guvernantii conduc in mod real statele, deasupra lor fiind niste papusari. Principalele instrumente prin care acestia controleaza sunt bancile si masoneria. Planul lor e vechi si mai au putin sa-l puna deplin in aplicare: NOUA ORDINE MONDIALA a viitorului GUVERN MONDIAL, instaurata dupa un razboi global, criza economica, foamete si revolte. Cele din urma declansate voit tot de ei.

–          Acestia impun cipuri in toate documentele, mai apoi un document biometric unic, dupa care un cip implantat, un tatuaj sau o alta forma similara. Astfel vor stii totul despre toti.

–          Vor elimina banii cash, deci nu se va putea folosi decat acel document total sau implantul sau orice asemenea formula. Din acel moment, fara cip, ne se va mai putea cumpara sau vinde nimic. Ii informam ca pana si obiectele vor avea cipuri, pentru a se stii circuitul lor.

–          Le aminteam apoi cele scrise in Apocalipsa despre semnul fiarei, fara de care nu vei mai putea cumpara sau vinde. Si ii intrebam: nu cumva exista o legatura?

–          Le dovedeam fara prea multa bataie de cap ca aceste ELITE si marionetele lor sunt fundamental anti crestine, apoi iar ii intrebam: nu cumva exista o legatura intre cip – NOM si semnul fiarei 666 – antihrist?

–          Le spuneam despre Profetiile Sfintilor Parinti.

–          Dupa ce se lamureau despre greutatile cumplite ce vor veni, le explicam despre Parusie.

–          Si astfel deveneau erau extrem de hotarati sa refuze documentele unice si orice va mai urma dupa ele.

Cititi va rog si:

Anti cip – FLUTURAS

ANTI CIP – un DVD pentru preoti

ANTI CIP – un DVD pentru preoti, varianta 2

Anti cip – STICK AUTO

Anti cip – POSTER

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button