X

ANIMALELE NEIDENTIFICATE VOR FI CONFISCATE SI DISTRUSE … Sa nu ne iluzionam ca vom fugi de SISTEM la munte si vom creste linistiti animale

Iata ce putem citi la Programul din 18 aprilie 2012 (Programul din 2012):

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CAPITOLUL VII
Actiunile privind identificarea si inregistrarea bovinelor pentru anul 2012

   1.  Fiecare exploatatie de animale va fi inregistrata in Registrul national al exploatatiilor.

2. Fiecarui proprietar de exploatatie de animale i se va elibera o carte de exploatatie.

3. Fiecare animal va fi identificat individual si va fi inregistrat in SNIIA.

4. Animalelor li se va elibera un pasaport.

5. Fiecare miscare a animalelor, reprezentata de nastere, taiere, intrare/iesire in/din exploatatia de animale, moarte si disparitie, va fi insotita de documentatia corespunzatoare si va fi inregistrata in SNIIA.

CAPITOLUL VIII
Actiuni privind inspectia animalelor din fiecare exploatatie nonprofesionala

[…]

6. In cazul detinerii bovinelor neidentificate, daca nu se poate face dovada originii animalelor, acestea sunt confiscate si distruse, in conformitate cu prevederile art. 1 alin. (2) din Regulamentul (CE) nr. 494/98 al Comisiei din 27 februarie 1998 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 820/97 al Consiliului in ceea ce priveste aplicarea sanctiunilor administrative minime in cadrul sistemului de identificare si inregistrare a bovinelor.

Pentru a intelege mai bine termenii, iata ce putem citi aici:

Identificarea animalelor – aplicarea crotaliilor, a altor marci de identificare, precum si a mijloacelor electronice, care ajuta la identificarea permanenta a animalelor, fara a prejudicia bunastarea lor.

SNIIA – Sistem national de identificare si inregistrare a animalelor.

Gasiti mai multe detalii la Procesul de identificare si inregistrare a bovinelor unde ni se „explica” faptul ca:

   Identificarea animalelor a devenit o prioritate în Uniunea Europeană, mai ales după ce bovinele au fost afectate de criza de encefalopatie spongiformă, cunoscută în limbaj neştiintific ca maladia vacii nebune.

[…]

   Dacă pentru bovine cadrul de reglementare este extrem de complex, pentru celelalte animale el este mai puţin sever, însă tendinţa Uniunii Europene este să extindă reglementările pentru bovine şi pentru celelalte categorii de animale.

Adica la animale cipurirea a inceput pe motiv de vaca nebuna iar la oameni pe motiv de terorism. Motivele sunt diferite, rezultatele sunt insa aceleasi: nu va misca nimic fara stirea Big Brother.

Cititi va rog si:

SISTEMUL s-a gandit la saraci si la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE – LEGEA 171/2010: nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, etc. … Adica tot

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

SUA ar putea interzice gradinaritul …

Asadar, sa nu ne facem prea mari iluzii cu evadarea la munte, unde sa crestem linistiti animale si sa plantam ce vom putea. Totul va fi in borcanul cu purici. Absolut totul.

Sa evadam din borcanul cu purici

Plecarea la tara e buna acum, dar pentru foarte scurta vreme. Ea nu va reprezenta o reala rupere de SISTEM.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button