ANIMALELE NEIDENTIFICATE VOR FI CONFISCATE SI DISTRUSE … Sa nu ne iluzionam ca vom fugi de SISTEM la munte si vom creste linistiti animale

mai 27, 2012 496 0 http://bit.ly/2qI2whA

Iata ce putem citi la Programul din 18 aprilie 2012 (Programul din 2012).:

CAPITOLUL VII
Actiunile privind identificarea si inregistrarea bovinelor pentru anul 2012

   1. Fiecare exploatatie de animale va fi inregistrata in Registrul national al exploatatiilor.

2. Fiecarui proprietar de exploatatie de animale i se va elibera o carte de exploatatie.

3. Fiecare animal va fi identificat individual si va fi inregistrat in SNIIA.

4. Animalelor li se va elibera un pasaport.

5. Fiecare miscare a animalelor, reprezentata de nastere, taiere, intrare/iesire in/din exploatatia de animale, moarte si disparitie, va fi insotita de documentatia corespunzatoare si va fi inregistrata in SNIIA.

CAPITOLUL VIII
Actiuni privind inspectia animalelor din fiecare exploatatie nonprofesionala

[…]

6. In cazul detinerii bovinelor neidentificate, daca nu se poate face dovada originii animalelor, acestea sunt confiscate si distruse, in conformitate cu prevederile art. 1 alin. (2) din Regulamentul (CE) nr. 494/98 al Comisiei din 27 februarie 1998 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (CE) nr. 820/97 al Consiliului in ceea ce priveste aplicarea sanctiunilor administrative minime in cadrul sistemului de identificare si inregistrare a bovinelor.

Pentru a intelege mai bine termenii, iata ce putem citi aici:

Identificarea animalelor – aplicarea crotaliilor, a altor marci de identificare, precum si a mijloacelor electronice, care ajuta la identificarea permanenta a animalelor, fara a prejudicia bunastarea lor.

SNIIA – Sistem national de identificare si inregistrare a animalelor.

Gasiti mai multe detalii la Procesul de identificare si inregistrare a bovinelor unde ni se „explica” faptul ca:

   Identificarea animalelor a devenit o prioritate în Uniunea Europeană, mai ales după ce bovinele au fost afectate de criza de encefalopatie spongiformă, cunoscută în limbaj neştiintific ca maladia vacii nebune.

[…]

   Dacă pentru bovine cadrul de reglementare este extrem de complex, pentru celelalte animale el este mai puţin sever, însă tendinţa Uniunii Europene este să extindă reglementările pentru bovine şi pentru celelalte categorii de animale.

Adica la animale cipurirea a inceput pe motiv de vaca nebuna iar la oameni pe motiv de terorism. Motivele sunt diferite, rezultatele sunt insa aceleasi: nu va misca nimic fara stirea Big Brother.

Cititi va rog si:

SISTEMUL s-a gandit la saraci si la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE – LEGEA 171/2010: nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, etc. … Adica tot

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

SUA ar putea interzice gradinaritul …

Asadar, sa nu ne facem prea mari iluzii cu evadarea la munte, unde sa crestem linistiti animale si sa plantam ce vom putea. Totul va fi in borcanul cu purici. Absolut totul.

Sa evadam din borcanul cu purici

Plecarea la tara e buna acum, dar pentru foarte scurta vreme. Ea nu va reprezenta o reala rupere de SISTEM.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up