X

EXTREM DE IMPORTANT: Mitropolitul Vladimir al Poceaevului despre CNP, COD DE BARE, CIP si semnul fiarei, numele fiarei sau numarul numelui fiarei

   Preiau integral articolul fratelui Apologeticum Adresarea mitropolitului Vladimir al Poceaevului cu privire la actele cu cod de bare şi microcip:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La 26 aprilie a.c. în incinta Uniunii Scriitorilor a avut loc Conferinţa cu tema: “Invazia microcipurilor în Basarabia. Noile tehnologii infor­maţionale”. În cadrul conferinţei au fost expuse ultimele tehnologii informaţionale implementate în lume, inclusiv în republica noastră.

Un preţios apel duhov­nicesc, în legătură cu acest subiect, a fost adresat de Vlădica Vladimir al Poceaevului:

Adresare

Hristos a înviat!

Iubiţi fraţi şi surori!
Ne este dat să purtăm un război duhovnicesc, căci acum “s-a pogorât diavolul, având mânie mare, ştiind că puţină vreme i-a rămas”(Apocalipsă 12,12). Astăzi în lume se pregăteşte înscăunarea fiului pierzării care va apărea ca lider economic, poli­tic şi religios.

Sf. Andrei al Cezareii spune:

Prin cercetarea sârguincioasă a peceţii şi a celorlalte, legate de asta, celor ce vor avea trezvie duhovnicească şi înţelepciune, li se va descoperi vremea ispitirii.

Astăzi ne este clar că nimeni dintre Sfinţii Păruiţi n-au putut tâlcui explicit unele lucruri din Apocalipsă, deoarece chiar şi în sec XIX nu existau în limbajul omenesc noţiuni ca: “număr de identificare”, “cartelă electronică”, “microcip”, “tatuaj digital”.

Dar dacă citim cu atenţie Apocalipsa şi urmăm cu exactitate Sfintei Scripturi, vom deosebi două “numere”: “semnul sau numărul numelui” (Apocalipsa 13, 17) şi “numărul fiarei” (Apocalipsa 13, 18). În primul caz este vorba de identificato­rul cifric al persoanei (numărul numelui obiectului condus de sistemul cibernetic informaţional, IDNP – în România CNP-ul), care, în acelaşi timp, reprezintă şi cheia de intrare în do­sarul lui electronic. Sf. Ioan Teologul de­scrie identificatorul cifric al persoanei în limbajul lumii din acea perioadă (sec. I): acest nume (“numele fiarei”) este nume cifric (“numărul numelui lui”), care poa­te fi prezentat sub formă de cod de bare (“pecetea”). “În sistemul EAN, numărul de identificare, în afară de reprezentarea prin codul de bare, textuală şi electronică, prevede şi varianta radiografică, care este mai avantajoasă prin faptul că se poate aplica pe mâna sau pe fruntea omului sub formă de microcip”. (expert-acad. V. N. Lîsogor, 11.11.2010). Iar fără acest nume cifric, atribuit omului de actualul sistem al fiarei, nu va fi posibil de întreţinut relaţii sociale (“ca nimenea să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul, sau numele fiarei, sau numărul numelui ei” Apocalipsa 13,17).

Dumnezeu ne mai descoperă un indi­ciu special ce ţine de pecetluire – numărul “666″, care nu va exista în mod vizibil, ci ascuns, aşa încât îl vor putea distinge doar cei ce vor avea o cunoaştere specială (cei care vor avea înţelepciune).

În prezent există o serie de expertize (efectuate de învăţaţii ruşi şi ucraineni – doctori în ştiinţe tehnice: I. Başkirov, V. Ahromeev, A. Ipatov, O. Samcov, O, Savoliuc, V. Lîsogor, N. Solianicenco ş. a.) – unde se dovedeşte în unanimitate că în procesul descifrării codului de bare în sistemul EAN – 13/UPC calculatorul în mod automat citeşte trei perechi de linii prelungite ca – “666″. “IDNP în sistemul de evidenţă (control) reprezintă numele omului, dat lui de acest sistem şi conţine numărul, care poate fi pus pe frunte sau pe mâna dreaptă a omului; el e însemnat prin codul de bare, la descifrarea căruia se foloseşte cheia: 666″ (expert – cand. ştiinţ. tehn. A. P. Ipatov, Universit. Sankt -Petersburg, 13. 02. 2002).

Biserica Ortodoxă nu de puţine ori i-a avertizat pe creştini că introducerea sis­temului electronic de control total este un pericol evident asupra libertăţii per­soanei, cu care l-a înzestrat Dumnezeu pe om şi asupra mântuirii. Biserica roagă ca în sistemele de evidenţă a populaţiei să nu i se atribuie omului un număr oareca­re, care va fi folosit în loc de nume şi să nu se introducă mijloace de recunoaştere (identificare) a omului chiar în corpul lui.

6 octombrie 2005 – Adresarea Sf. Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse către conducă­torii ţărilor CSI şi ai ţărilor baltice

Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina în Circulara din 19 mai 1998 declară: “IDNP, care va fi atribuit fiecărui om, şi care va fi aplicat pe corpul lui printr-o tehnologie care nu va mai permite niciodată şterge­rea lui – poate deveni într-adevăr “pecetea lui antihrist”. Evenimentele de azi confir­mă veridicitatea acestei concluzii a Sf. Si­nod al Bisericii Ortodoxe din Ucraina.

Identificarea este automatizată, dar nu automată, deoarece omul cu scop bine definit şi conştient trebuie să intre în in­teracţiune cu actualul sistem de coopera­re, adică de bunăvoie să primească siste­mul lui antihrist. În formularele cererilor de punere la evidenţă sau de atribuire a diferitor cartele sociale cu număr, sau a altor documente de acest fel se utilizează cuvântul “rog”, adică este ispitită voinţa raţională şi conştientă a omului, care roa­gă să i se atribuie numărul fiarei, pentru care şi semnează jos, în colţul formularu­lui. Acordul pentru stocarea şi prelucra­rea automată a datelor personale este o capcană vicleană gătită pentru “cei aleşi”, care înţeleg problema identificării, pentru a-i impune să fie de acord cu primirea co­dului numeric personal.

Cine va fi în unire cu Hristos, acela va putea deosebi semnele vremurilor. Un asemenea om va putea discerne ce este de la Dumnezeu şi ce este de la diavol. Acela care va jertfi cu sine în numele dragostei lui Hristos, va avea îndrăzneală şi putere. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Chemând binecuvântarea
lui Dumnezeu asupra voastră.
VLADIMIR, mitropolit at Poceaevului

articol apărut în APĂRĂTORUL ortodox, pliant al juriştilor ortodocşi din Basarabia

   Comentariu saccsiv:

   Sunt foarte importante cele de mai sus. Atat de importante, incat tare imi doresc sa gasim si o alta sursa de informare care sa confirme faptul ca Mitropolitul a spus ceea ce a spus.

Cititi va rog si:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

NOU – Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Parintele Avelie despre ecumenism, acte biometrice, CNP, semnul fiarei, Apocalipsa, antihrist …

ESENTIAL – Un parinte propune spre dezbatere: CUM E CORECT? „Semnul SAU numele fiarei sau numarul numelui fiarei”? Sau „Semnul ADICA numele fiarei sau numarul numelui fiarei”? DIFERENTA ESTE ENORMA

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

Inventatorul codului de bare 666 este evreul George Joseph Laurer de la IBM …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button