X

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

Stiti desigur ca unii mananca broaste. Stiati insa si ca sunt puse la fiert de vii? Dar nu oricum …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daca e pusa in apa fierbinte, ea sare automat din oala. Asa ca bucatarul o pune in apa rece, pe care o incalzeste treptat. La inceput broasca se simte bine si inoata fericita de colo colo. Mai apoi insa, cand apa devine prea calda, ea simte pericolul si ar vrea sa scape, dar nu mai poate. A stat deja prea mult. A amortit si nu mai poate sari. Dar mai poate inca simti …

Ei bine fratilor, acelasi lucru se va intampla si cu cipurile. Si nu fac referire in cele ce urmeaza la spalatii pe creieri ce si-ar implanta cu bucurie cipul si in cap. Ci la cei ce recunosc ca cipul nu e bun, dar subliniaza imediat ca nu e lepadare, ca mai e mult pana acolo, ca pana nu apare antihristul nu-i o problema chiar asa de mare daca mai iau si cate un cipulet in cardul de sanatate sau carnetul auto sau buletinul biometric. Ca vor stii ei sa refuze cipul final. Dar vor pati ca broasca …

Si mai au si tupeu dracesc in ei. Zic ca nu dau dovada de credinta tocmai cei ce indeamna sa sarim din oala cat e inca apa rece si putem s-o facem. Zic ca cei ce sar din vreme nu-si pun nadejdea in bunul Dumnezeu. Ca fug inainte de vreme. Incredibil … Adica nu e bine sa refuzam cardul de sanatate sau buletinul cu cip, fazele de inceput ale teribilei situatii finale cand fara semnul fiarei nu vom mai putea cumpara sau vinde. Si ne prezinta ei situatii teribile, prin care vor sa-i infricoseze pe cei ce le-ar trece prin gand sa refuze totusi cipul. Si le zic povesti cu tavaliri in chinuri pana la moarte daca nu iau cardul de sanatate sau ii pun sa-si imagineze pe cei ce refuza buletinul: familii murdare cu copii in zdrente traind la gura pesterii si asteptand moartea prin inanitie. Asa cum fac de exemplu cei de la razboi intru cuvant, care iata cum prezinta situatia:

oamenii de buna credinta sunt sfatuiti sa isi lase sotiile si familia pentru a refuza cardurile de sanatate, ca si cum ar fi pecetea, bolnavilor gravi li se recomanda sa moara lipsindu-se de ingrijire medicala pentru a iesi din sistemul sanitar; se fac scenarii cu refuzul de a inscrie copii la scoala si la medic si cu scandalul aferent facut de Protectia Copiului; exista oameni care isi ofera terenul, proprietatea, etc. oricui, oricum, si, in orice caz, public, pe internet, ca sa se primejduiasca total!

Toate acestea duc la un singur deznodamant: la precipitarea unor fapte necugetate, savarsite inainte de vreme si nu dupa voia lui Dumnezeu, ca dupa aceea sa se sesizeze autoritatile si sa acuze, in bloc, intreaga crestinatate!”

Dovezile ca RAZBOI INTRU CUVANT A DEZBINAT MISCAREA ORTODOXA ANTI CIP si ca ei au inceput atacurile furibunde impotriva celor ce indeamna la a nu fi acceptate documentele cu cip

Astfel de personaje se bat cu caramida in piept de cat de evlaviosi, rugatori si traitori sunt ei si ca vor putea sa iasa din sistem la final. Poate citind povestea broastei, se vor trezi. Sau poate se vor trezi macar o parte din cititorii unor astfel de bloguri. Si vor baga la cap ca in momentul in care apa s-a incalzit, adica dupa ce deja au stat natangi si fericiti in apa rece acceptand buletine si carduri, cand se va impune documentul unic sau implantul sau tatuajul, degeaba vor mai dori ei sa scape.

Aceasta comparatie cu broasca pusa la fiert mi-a prezentat-o un frate cititor al blogului. O consider utila. Nu m-am mai gadit la ea. Am mai facut comparatii cu plasa de paianjen si musculita sau cu pasii desfranarii: daca nu te trezesti cand esti in faza in care te saruti si mangai cu fata inca imbracata, atunci esti nauc sa crezi ca vei putea sa nu ajungi la marele final, dupa ce deja te tavalesti cu ea goala prin pat.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button