X

VIDEO: Ciudatele cipuri FEMA ce vor fi introduse in toate telefoanele mobile incepand de anul viitor

Citez din articolul FEMA Implements “Special Chip” In Cell Phones to Send Out Alerts:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Valorificand evenimentul mortii lui Bin Laden, un important anunt a fost facut pe data de 10 Mai: Producatorilor de telefoane mobile li se va cere sa instaleze chipuri speciale in toate dispozitivele mobile, permitand guvernului sa trimita mesaje text si alerte cetatenilor in zone specifice.  Nu se spune despre alte abilitati ale chipului (spre exemplu oprire instanta). Acest anunt a fost facut chiar de la Punctul Zero, profitand din nou in urma lui 11 Septembrie pentru a promova o politica statala de inalta performanta.



Ce altceva mai poate sa faca “Chipul guvernamental special” in telefoanele noastre?

Anuntul ca americanii urmeaza sa fie bombardati cu materiale propagandistice prin intermediul telefoanelor celulare reprezinta o inclinare a Administratiei Obama inspre preluarea tuturor comunicatiilor, ca parte integranta a maretului plan de control al internetului, dezvoltand astfel un sistem de interceptare omniprezent si crearea unui mediu constant de nesiguranta si suspiciune prin acceptarea cetatenilor de a se spiona reciproc.

Imediat dupa implantarea microchipurilor in interiorul capetelor umane, Guvernul SUA a optat pentru urmatorul lucru ca importanta, un chip in interiorul telefoanelor. Dar ce altceva mai pot sa faca aceste “chipuri speciale”?

“Mesaje de urgenta prezidentiale si locale, precum si Alarme Ambra pot sa apara pe telefoanele mobile echipate cu chipuri si softuri speciale”, in cadrul noului program, care a fost lansat astazi in New York si urmeaza sa fie implementat de-a lungul metropolelor americane, pana la sfarsitul anului, raporteaza CBS New York.

Utilizatorii de telefoane nu vor putea sa respinga “mesajele prezidentiale”, prin intermediul Verizon si AT&T, firmele cele mai mari de telefonie mobila.

“Pe moment, mesajele de alerta pot sa fie primite de catre anumite tipuri de telefoane, insa incepand de anul viitor, tuturor telefoanelor mobile li se va implementa chipul ce permite receptionarea de mesaje”, adauga raportul.

Mesajele vor suprima orice alt transfer telefonic si vor avea un semnal si o vibratie unica, insemnand ca orice convorbire personala poate fi intrerupta pentru a face loc propagandei guvernamentale intr-un program asemanator stilului din filmul Minority Report, insa pe steroizi.

Ce altceva mai pot aceste chipuri sa faca nu este explicat, insa avand in vedere scandalul recent referitor la faptul ca, companiile de telefonie mobila au tinut evidenta locatiilor prin care utilizatorii au trecut, in baze de date, inseamna ca nu exista limite.

Furnizorii de telefonie mobila deja pot trimite mesaje text instant tuturor utilizatorilor, de aceea care este motivul pentru care guvernul are nevoie ca un “chip special” sa fie instalat? Va spori suspiciunile ca acesta e un cal troian pentru o retea omniprezenta care va alimenta cu informatii direct de pe telefonul tau la Fratele mai Mare (Big Brother).

Precum cineva interesat de acest subiect a spus: ”Desigur ca ai nevoie doar de o baza de date cu numere de telefon pentru a trimite mesaje text. Sa fiu singurul care se intreaba de ce acestor receptoare sa le fie introduse “chipuri speciale” pentru a receptiona mesaje text? “Chipul special” este introdus pentru a servi altor scopuri.”

“Este foarte suspicios. Din ce motiv nu pot sa aleaga oamenii intre mesajele prezidentiale?” a mai intrebat cineva. “Ei platesc pentru telefoanele lor – ei ar trebui sa aleaga ce sa faca, nu Obama.”

Sa-i confere oare “chipul special” putere lui Obama astfel incat sa opreasca tot traficul dintr-un capriciu in momente de “Stare de Alerta Nationala”?

Obama are deja putere sa treaca peste orice semnal radio sau tv in urma Sistemului de Alertare de Urgenta, recent implementat, care permite FEMA sa intre peste orice transmisiune in direct si sa transmita alerte.

Administratia Obama, de asemenea, incearca sa impuna legislatia de securitate virtuala ceea ce ii va conferi lui Obama maneta de intrerupere a internetului. Termenul de “maneta intrerupator” este o simplificare a ceea ce se doreste pe ordinea de zi, a impune un stil chinezesc de cenzura pe internet si sa se implementeze un sistem de identificare, ce ar forta utilizatorii sa le fie controlat accesul de o procedura condusa de stat.

De asemenea, chipurile guvernamentale vor permite Ministerului Transporturilor sa blocheze folosinta telefoanelor in masini. Chipul va permite autoritatilor sa previna utilizarea telefonului functie de viteza cu care calatoresti datorita tehnologiei GPS si sa intrerupa accesul teelfonului.

Acest triunghi format din mass-media, Internet si traficul de telefonie mobila reprezinta o preluare totala a intregului spectru al comunicatiilor in SUA de catre administratia Obama.

Pe langa teroare, sistemul este deschis la abuzuri in termeni prozaici, unora fiindu-le frica de faptul ca mesajele pot sa implice si puncte de vedere publice si propaganda politica. Intr-adevar, imaginea care este atasata articolului despre subiect al USA Today este un celular ce ofera informatii in legatura cu campania lui Obama din 2012.

Planul de hartuire a utilizatorilor de telefoane mobile  cu alarme teroriste este parte a unui plan mai mare bazat pe frica sociala conditionata de catre guvern. Precum am observat luna trecuta, Departamentul de Securitate Domestica a prezentat un nou sistem care sa il inlocuiasca pe cel vechi. Acum asa zisele amenintari teroriste, care inevitabil se dovedesc a fi alarme false sau trucuri de factura politica, vor fi postate pe Facebook sau Twitter ca un plus la transmisiile televizate, radio sau pe celulare.

Precum ne-am documentat, miscarea nu are nimic cu prevenirea americanilor de terorism. Tot mai multi americani sunt ucisi de catre albine sau de catre alergii la alune decat sunt omorati de catre teroristi.

“Chiar daca includem victimele survenite in urma atacurilor de la 11 septembrie, de catre terorismul international din anii ’60 (de cand Departamentul de Stat a inceput sa contorizeze) este aproape acelasi cu numarul americanilor omorati in aceeasi perioada de fulgere, accidente provocate de cerbi sau alergii severe la alune”, scrie John Muller de la Universitatea din Ohio intr-un raport intitulat “Un sentiment fals de Insecuritate”.

Planul real din spatele acestui program se manifesta in numeroase moduri. Pe de-o parte, aceasta este o accelerare a Sorei cea Mare, campania “vezi ceva, spune ceva”, avand ca scop convingerea americanilor ca teroristii bantuie la fiecare colt si ca trebuie sa isi spioneze vecinii pentru a preveni eventuale atacuri, pe cand in realitate fiecare complot terorist major care s-a desfasurat pe teritoriul SUA a fost fie inscenat sau chiar provocat de catre guvern in sine.

De altfel, este vorba si despre metodele indoielnice ale lui Bin Laden pentru a readuce americanii la o stare de castrare intelectuale de dupa 9 septembrie, subordonandu-se unui sistem care utilizeaza frica pentrua controla populatia si a subjuga drepturile constitutionale.

Cu o mass-media docila si subjugata si intr-o lipsa de incredere crescanda, americanii se indreapta spre surse alternative de stiri sau renunta pe de-a intregul. Acest fapt a facut guvernul sa lanseze preluari al unui spectru mai larg al comunicatiilor in dorinta de a pastra populatia sub controlul propagandei guvernamentale.

Suntem la numai cativa pasi de la a avea monitoare tv instalate in casele noastre care transmit direct in creierele noastre ultimele fabulatii guvernamentale in legatura cu cine ne bombardeaza acum, ce cantitate de ciocolata sunt recomandate luna aceasta si, de asemenea, programul de exercitii al Michellei Obama.

Cititi va rog si:

Video: AMERICANII, INDEMNATI SA SE SPIONEZE CAND MERG LA CUMPARATURI. Gigantul Wal-Mart s-a alaturat campaniei „DACA VEZI CEVA, SPUNE CEVA”

Seful FBI: teroristii interni, o ameninţare la fel de mare ca si Al-Qaida

VIDEO: Motivand masuri anti-teroriste, SUA vor amprentele, mostrele de ADN şi acces la registrele de cazier ale europenilor

VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …

CYBERSECURITY: legea INTERNETULUI propusa de JAY ROCKEFELLER

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button