X

De ce nu ne opunem cipuirii macar atat cat ne-am opus vaccinarii? BEZNA MINTII: acceptam ca ELITELE sunt rele, ca ele sunt cele ce vor sa ne cipuiasca, ca cipurile sunt parte a Big Brother si totusi acceptam cipurile … Ba ii mai si atacam pe cei ce indeamna la a fi refuzate

   Dupa cum stiti, s-a ales praful de mega campania SISTEMULUI de vaccinare anti HPV:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Succesul campaniei anti vaccin HPV si … insuccesul campaniei anti cip. Sau cum sta treaba cand SISTEMUL face BAU

Deoarece campania de vaccinare anti-HPV a fetiţelor de clasa a VI-a şi a VII-a este compromisă total, Ministerul Sanatatii decis extinderea acesteia pana la femeile de 24 de ani …

De ce insa SISTEMUL repurteaza victorie dupa victorie in privinta cipurilor? De ce poporul nu refuza cipuirea asa cum a refuzat vaccinarea fetitelor? Simplu, caci cei ce s-au opus atunci, n-o mai fac si acum. Ba din contra …

Nu ma voi referi in randurile urmatoare la marionetele ELITELOR, precum:

Un om al SISTEMULUI, IPS CALINIC, va prezinta istoricul PASAPORTULUI BIOMETRIC. Si concluzioneaza: “Democraţia presupune automat şi educaţie!”

   De la ei n-avem ce lucru bun sa asteptam. Si nici la cei ce figureaza in tabara ortodoxa traditionalista anti sistem, dar de fapt se dovedesc a fi niste intusi. De la cei cu bloguri:

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

Pana la unii ierarhi:

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

Ma voi adresa fricosilor si celor ce se lasa pacaliti de acesti intrusi si accepta cipurile.

Unii zic cam asa: a accepta cipurile nu e lepadare, ba chiar nu reprezinta nici macar o cale spre lepadare. Sa presupunem, de dragul dezbaterii, ca asa o fi. Dar intreb: vaccinarea era lepadare? Desigur ca nu. Atunci de ce v-ati opus? Evident deoarece era un lucru rau, ce putea duce la pierderea sanatatii copilelor si chiar la deces:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

Sunt insa cipurile un lucru bun? Nici chiar intrusii nu indraznesc sa declare ca n-ar fi rele. Chiar si ei accepta ca reprezinta cel putin o componenta esentiala ale unui sinistru viitor Big Brother. Pai si atunci de ce sa le luam?

E de bezna mintii fratilor. Adica recunoastem ca SISTEMUL pune bazele unei societati cum nu si-au inchipuit-o nici scriitorii de SF horror, o societate in care fara documentul unic nu vom putea cumpara sau vinde, dar totusi acceptam cipurile, eGuvernarea, internetul obiectelor. Ba unii ii si ataca furibund pe cei ce indeamna la refuzul inregimentarii. Ba chiar ii ataca si pe cei ce promoveaza trocul, precum foarte activul internaut:

Ce i-a trecut prin cap comentatorului PR TIMOTEI? Sa faca blogul „saccsiv2”. Iata si ce hal de sminteli promoveaza …

Sa presupunem ca nici nu suntem crestini. Sa presupunem ca nici n-am auzit de Apocalipsa, deci nici de antihrist si semnul fiarei. Si aici nu ma refer la cei dati cu smirghel pe creieri ce ar accepta cip si in fund si pentru care temele abordate pe acest blog sau pe cele similare nu sunt decat “teorii ale conspiratiei”. Ci la cei ce accepta macar partial unele dintre aceste teme. Asadar, sa presupunem ca nici macar nu suntem crestini, asadar nu ne punem problema lui 666. Mai fratilor, dar daca vedem limpede ca astia construiesc o mega inchisoare, cat de paralizat in gandire trebuie sa fim sa nu facem chiar nimic? Sa ne limitam cel mult la a spune: nu-i buna inchisoarea. Si gata? Atat? Mai fratilor, pana si dobitocul din salbaticie face ceva cand simte pericolul. Fuge, se apara, isi pune la adapost puii.

Dar noi suntem crestini si stim si de Apocalipsa, asadar stim ca va veni si antihristul. Chiar n-avem nici o tresarire cand observam cele ce se petrec in jur? Cu atat mai mult cu cat mai stim si ca ELITELE din varful piramidei ce pun la punct odiosul sistem se inchina la draci:

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

Cum atunci sa acceptam cele ce aceste marionete ale dracilor ne pregatesc de zor? Eu asta nu pricep.

Intrusii zic: cipurile nu sunt lepadare. Cum am spus mai sus, sa presupunem ca nu sunt lepadare. Doresc sa mi se raspunda insa: de ce totusi sa le luam? De ce sa nu ne opunem vehement? De ce sa nu fim minim un milion de romani care sa le refuzam? De ce sa nu vrem sa traim precum cei din vechime? Adica fara cip. Chiar am cazut in halul asta de am ajuns mai rau ca dobitoacele?

Unii ne ataca cu atata inversunare pe noi cei ce ne opunem, de parca de fapt fara cip isi pierde omul mantuirea … De parca acceptarea cipului a ajuns un soi conditie obligatorie pentru a ajunge in Rai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button