X

CE INSEAMNA „numele fiarei, SAU numarul numelui fiarei”? Importanta acelui „SAU”. Daca nu depistam „666” intr-un document biometric, il putem accepta?

   Iata comentariul fratelui Toma postat la articolul Vom muri fara cip? CUM VOM PUTEA TRAI FARA SA PUTEM CUMPARA SAU VINDE? Parintele Daniel de la Rarau despre cum vor trai crestinii ortodocsi in vremurile antihristice:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Da si asa e normal sa fie.  Uite a postat saccsiv filmele alea rusesti. Pai tu vezi cat de aprins vorbesc marturisitorii? Cand te uiti la ei parca il vezi pe parintele Iustin. Sunt oameni de inalta tinuta morala.

Prigoana a inceput. Cine spune altfel e ori orb, ori prost. M-a cutremurat intr-unul din filmulete cand un preot sau monah (nu fac diferenta dupa cum e imbracat) spunea ca a aratat pasaportul rusesc unui copil si l-a intrebat ce vede acolo. Si copilul a spus cifra 6. Deci mai clar de atat nici ca se poate.

Cand se va trece la insemnare cei mai periculosi vor fi chiar preotii si arhiereii. Ca astia vin cu argumente teologice ca nu ar fi asa. Unii spun ca nu faci ascultare si altii spun ca uite pf Daniel sporeste puterea BOR.
De parca Biserica Lui de putere si catedrale ar avea nevoie.
Nu e rau sa construiesti biserici si catedrale. Dar nu e nici bine. Bine e sa marturisesti Adevarul.

Si ascultarea e o faradelege mare de tot. Nu faci ascultare de duhovnic inainte sa faci ascultare de Cuvantul Lui Dumnezeu. CLAR CA LUMINA ZILEI DA?
Daca in Apocalipsa scrie de 666 ce tot mai o dau astia cu ascultarea? Sufletul si mantuirea sunt mai importante decat orice spune orice muritor. Ca Insusi Dumnezeu ne-a spus sa ne ferim de 666 si de semn.

Cititi toti urmatoarele din Apocalipsa capitolul 13:
“16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”


Acesta este Cuvantul Lui Dumnezeu. Voi intelegeti ca acest Cuvant este peste orice muritor?
Si in Cuvantul Lui este un SAU. L-am ingrosat mai sus ca toata lumea sa vada.
Te rog saccsiv neaparat sa scrii despre asta. Pune-mi comentariul la comentariile zilei sau cum vrei, dar sa stie toti.

Cipul, tatuajul sau cum o fi acest semn al fiarei NU TREBUIE OBLIGATORIU SA CONTINA 666.
Daca VA CONTINE NUMELE FIAREI (CARE NU STIM CARE E INCA) ESTE DE AJUNS.
Daca semnul fiarei va contine numele si nu neaparat acel numar 666 e tot aia. Indeplineste Cuvantul Lui Dumnezeu.

Sunt convins ca acest semn va fi promovat de media si presa si toti vor spune in cor ca nu are niciun 666 in el, ca e sigur si uite ca si ierarhii spun ca e sigur. Dar asta a spus Dumnezeu?

Daca spuneti ca sunt nebun nu-mi pasa, dar judecati voi singuri. Acolo este un SAU care e Cuvantul Lui si nu poate fi omis.

   Comentariu saccsiv:

   Iata un fragment dintr-un interesant dialog preluat din articolul fratelui Apologeticum Ucenicul cuviosului Paisie Aghioritul, Ieromonahul Gavriil, ne vorbeste despre buletinele biometrice:

Parintele (Gavriil): 666 este numarul numelui lui Antihrist.
Interlocutor (I): Astea, parinte, trebuie spuse.
P: Cititi!
I: „Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte” (Apoc. 13, 16). Sa continuu?
P: Da, da.
I: „Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei” (Apoc. 13, 17).
P: Fiti atenti, acest „sau”. Propozitiile care sunt coordonate prin „sau” sunt disjunctive, adica au aceeasi valoare, aceeasi valabilitate, „fie se intampla asta …, fie se intampla ailalta …”. Adica, fie avem pecetea fiarei, fie numarul fiarei, este acelasi lucru. Le spune textul. Un filolog poate sa faca asta [analiza].
I: “Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Apoc. 13, 18).
P: Na, asta este, 666. Fie pecetea, fie numarul, acest numar al numelui lui Antihrist. Sfanta Scriptura nu vrea sa bage in paginile sale numele lui Antihrist si il descrie cu acest numar. Le spune. Il intrebam pe om: „De ce vrei sa iei buletinul sau pasaportul?” „Daca nu iau, zice, nu pot sa calatoresc, nu pot sa iau bani, nu pot sa fac cutare, nu pot sa fac cutare.” Nu pe-astea le spune Apocalipsa?

Cititi va rog si:

FOTO: Simbolul de pe pasaportul rusesc. 666?

VIDEO – Parintele Gavriil (UCENIC AL PARINTELUI PAISIE AGHIORITUL) despre actele electronice: NU LE LUATI SAU DISTRUGETI-LE

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …

Asadar, „numele fiarei, SAU numarul numelui fiarei” …

E clar ca poate sa cuprinda numarul numelui fiarei, adica 666. E insa si obligatoriu?

Cititorii acestui blog sau a celor similare stiu deja ca cipul din actul de identitate nu-i singur si de capul sau. El este parte a unui intreg ce cuprinde si cardurile bancare si eGuvernarea si internetul obiectelor. Si cunosc si care sunt pasii: in scurt timp obligatoriu va exista cate un cip in pasapoarte, buletine, carduri de sanatate, carnete se soferi, carduri bancare, etc. Apoi toate acestea se vor cumula intr-un document unic:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Despre mega experimentul cu BULETINE BIOMETRICE CU CIP din India si despre opozitia ce o intampina SISTEMUL acolo

Dar cum acest document unic va fi un soi de card, care se poate pierde si care nu-i tocmai sigur, atunci vor impune cipul implantabil de care s-a tot vorbit. Sau tatuajul …

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

Si gata treaba …

Ei bine, documentele fiecarui astfel de pas pot contine foarte clar acel numar 666. Dar nu-i obligatoriu. De asemenea fiecare componenta a sistemului poate contine acel 666. Nu-i obligatoriu, dar deja se intampla:

VIDEO: 666 in codurile de bare EAN-13 si UPC

www = 666 (ebraica). CUM INTERPRETAM? Care e legatura cu documentele cu cip, e-Guvernarea, internetul obiectelor?

Iar cipul implantabil final sau tatuajul vor putea contine acel 666, dar … iarasi nu-i obligatoriu. Dar daca nu-l vor contine, atunci vor contine numele fiarei. Adica obligatoriu una din doua, nu obligatoriu ambele, caci e cu „SAU”.

De ce e important sa cunoastem acest aspect? Deoarece se poate intampla ca unele componente sau unele documentele premergatoare cipului sau tatuajului final, sa nu contina 666. Si atunci e posibil sa il cautam degeaba unde oricum nici nu l-au pus. Cum au facut cei de la Manastirea Vatopedu, care luand la studiu pasaportul, si intorcandu-l pe el si cipul sau pe toate fetele, si negasind nici un 666, au concluzionat: se poate lua … Si au ajuns astfel ucenici si fii duhovnicesti ai parintilor de acolo sa nu se mai inteleaga cu ucenicii si fii duhovnicesti ai parintelui Iustin sau ai altor parinti anti cip.

Asadar, cei care-l cauta pe 666, bine fac, caci uneori il gasesc, cum sunt exemplele din link-urile de mai sus. Dar daca nu-l gasesc, sa nu se culce pe o ureche. Sa studieze temeinic problema in ansamblul sau. Caci, cum am spus, pasaportul biometric cu cip nu-i singur si de capul sau. Si apoi mai e o chestiune. Spune Sfanta Scriptura: „Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei”. Ce inseamna acest „sa socoteasca”? Deci te uiti si te astepti sa-l gasesti scris limpede: 666? Sau cum procedezi?

In concluzie, atentie mare cand il cautam pe 666. Uneori sare in ochi. Alteori trebuie sa-l cauti sau sa ai oarece minime cunostiinte, cum e la codul de bare sau la www. Dar alteori s-ar putea chiar sa nu-l gasim …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button