X

NE MAI PUTEM RUGA DUPA CE AM LUAT CIPURILE? Iata ce povesteste un comentator …

Va mai amintiti articolele?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O cititoare despre perioada de dupa ce a luat un CARD CU CIP: „a fost cel mai mare cosmar pe care l-am avut vreodata”

Ce i s-a intamplat unui cititor dupa ce a luat o carte de credit cu cip …

Iata ce ne scrie cititorul flo_81 la articolul Foto: Magazinul online al Arhiepiscopiei Bucuresti vinde SET CRISTAL MADISON PENTRU … WHISKY

Haideti sa va zic ce mi s-a intampalt mie: La un momendat, eram in RATB cu o amica, stateam, mai vorbeam din cand in cand, eu in timp ce ea vorbea, incercam sa-mi fac Rugaciunea lui Iisus insa vedeam ca este rece si seaca rugaciunea, ca nu urca, ceea ce nu se intampla cu alte persoane cand ele vorbeau si eu taceam si-mi faceam rugaciune.  La un moment dat, imi da prin minte sa o intreb daca are permis auto? Ea imi zice ca are. Eu o intreb daca este permis vechi sau din acesta european. Imi zice ca este din acesta nou, european. O rog sa mi-l arate. Il scoate, si ce credeti, pe langa permisul european, mai avea si cateva carduri bancare cu cip electronic. Aici am stat si m-am gandit de ce nu mi se urca rugaciunea, de ce efectiv nu eram atent, sau mi se intrerupea rugaciunea la jumate. Aceste cipuri, dau si un control al mintii prin undele emise de ele. P. S. : sunt medic veterinar si am mers undeva in Ilfov, cu un inginer de a pus microcipuri la cai. Inginerul, avea o dacie solenza sau super nova, nu mai retin. Seringile cu microcip erau in masina, vreau sa va spun ca stand in masina cu el efectiv nu puteam sa ma rog, nu puteam, mintea imi era vid. Aceste cipuri ii i-au omului ce-i mai sfant RUGACIUNEA. Va dati seama daca la distanta fiind, nu ma puteam ruga, dar avandu-l in tine tine cum este. ESTE CRANCEN. Aa, si inginerul respectiv avea in masina si un dispozitiv din acesta de captare a calului daca era furat, cu soft windows. FRATILOR NU LUATI ACTELE CU CIP!!!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button