X

VIDEO (si transcriptul): Omul de stiinta Dr. Maurice Hilleman recunoaşte prezenta virusilor SV 40, SIDA si a cancerului in vaccinurile firmei Merck

Citez din articolul Merck vaccine scientist Dr. Maurice Hilleman admitted presence of SV40, AIDS and cancer viruses in vaccines

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de ştiinţă din istoria industriei vaccinurilor – un om de ştiinţă al firmei Merck – a făcut o înregistrare în care recunoaşte deschis că vaccinurile făcute americanilor au fost contaminate cu viruşi de leucemie şi cancer. Drept răspuns, colegii săi (care sunt şi ei înregistraţi aici) au izbucnit în râs şi par să ia totul în derâdere. Apoi, ei sugerează următoarele: că aceste vaccinuri au fost mai întâi testate în Rusia fapt ce va ajuta Statele Unite să câştige Olimpiada, pentru că atleţii ruşi vor fi „doborâţi de tumori” (Deşi ei ştiu că acese vaccinuri cauzează cancer la oameni).

Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei – acestea sunt cuvintele unui om de ştiinţă foarte cunoscut al Merck care probabil nu ştia că înregistrarea lui va fi larg răspândită pe internet (în momentul când s-a făcut înregistrarea, internetul nu exista). Probabil că s-a gândit că cele spuse vor rămâne pentru totdeauna un secret. Când a fost întrebat de ce nu a ajuns la urechile presei, el a răspuns: „Cu siguranţă nu spui aşa ceva, pentru că este o chestiune ştiinţifică ce aparţine comunităţii ştiinţifice.”

În alte cuvinte, oamenii de ştiinţă care creează vaccinuri îşi acoperă colegii de breaslă. Ei îşi păstrează secretele lor murdare în cercul lor de tăcere şi nu dezvăluie adevărul despre contaminarea vaccinurilor pe care le fabrică.

Puteţi asculta interviul la:

http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAA…
Aici este întreg transcriptul. (Mulţumiri Dr. Len Horowitz pentru că a găsit această întregistrare şi a publicat-o.)

Transcriptul interviului audio cu Dr. Maurice Hilleman

Dr. Len Horowitz: Acuma ascultaţi vocea celui mai cunoscut expert al lumii în vaccinuri, Dr. Maurice Hilleman, Directorul diviziei de vaccinări din cadrul Companiei de Farmaceutice Merck. Dr. Hillerman ne va povesti despre problemele pe care le-a avut cu maimuţele din import şi ne va explica cel mai bine originea SIDA. Dar, ceea ce veţi auzi a fost şters pentru a nu fi dezvăluit public.

Dr Maurice Hilleman: şi cred că vaccinurile trebuie să fie considerate drept tehnologie fundamentală aducătoare de câştig pentru secolul XX.

Povestitor: În urmă cu 50 de ani când Maurice Hilleman era elev la liceul din Miles City Montana, spera să se califice ca trainer în magement pentru magazinul local JC Penney. În schimb, el a deschis calea multor descoperiri în cercetarea şi dezvoltarea de vaccinuri decât oricine altcineva în toată istoria medicinei americane. Printre descoperirile pe care le-a făcut la Merck, se numără vaccinurile împotriva oreionului, rubeolei şi pojarului…

Dr Edward Shorter: Spune-ţi vă rog cum aţi descoperit SV40 şi vaccinul împotriva poliomielitei.

Dr Maurice Hilleman: Ei bine, asta s-a întâmplat la Merck. Da, am fost la Merck. Şi, da, aveam să descopăr vaccinuri. Şi în acele timpuri aveam viruşi înfricoşători. Vă mai aduceţi aminte de viruşii care atacau rinichii şi altele asemenea? Şi, în cele din urmă, după 6 luni am renunţat şi am spus că nu ai cum să dezvolţi vaccinuri cu aceste maimuţe blestemate. Eram terminaţi şi dacă nu puteam să fac ceva, aveam de gând să renunţ, nu mă mai gândeam să încerc. Şi aşa că mers să-l văd pe Bill Mann de la grădina zoologică din Washington DC şi i-am spus: „Uite, am o problemă şi nu ştiu cum aş putea să o rezolv.” Bill Mann este un tip cu adevărat strălucit. Am spus că aceste maimuţe dezgustătoare sunt ridicate în timp ce sunt depozitate la aeroport în tranzit, apoi încărcate şi descărcate. Bill Mann a spus: „Foarte simplu, tu mergi înainte şi ia-ţi maimuţele din Africa de Vest, specia African Green[1] adu-le la Madrid, încarcă-le acolo pentru că în Madrid nu există trafic pentru animale, le aduci cu avionul în Philadelphia şi le iei apoi de acolo. Sau zboară cu ele în New York şi le iei din New York, chiar din avion. Aşa că, am aduc specia African Green aici şi nici nu ştiam că în acelaşi timp am importat şi virusul SIDA.

Diverse voci din fundal:…(râset)… tu ai fost acela care a introdus virusul SIDA în ţară. Acuma ştim! (râset). Aceasta este o poveste reală! (râset) Ce nu ar face oare Merck să descopere un vaccin! (râset)

Dr Maurice Hilleman: Aşa că ceea ce a făcut a fost să aducă aceste maimuţe, adică noi am adus aceste maimuţe. Le-am avut doar pe acelea şi aceasta a fost soluţia pentru că acele maimuţe nu aveau acei viruşi sălbatici, dar noi…

Dr Edward Shorter: Staţi puţin, de ce maimuţele din specia Africa Green nu aveau acei viruşi sălbatici din moment au fost aduse din Africa?

Dr Maurice Hilleman: …pentru că maimuţele nu erau infectate, din acel grup de maimuţe cu 40 de viruşi diferiţe, ele nu erau infectate.

Dr Edward Shorter: dar cercetătorii le-au avut pe acelea pe care le-au adus din junglă deşi…

Dr Maurice Hilleman: …da, le-au avut pe acelea, dar acestea erau puţine. Ce te faci când ai un adăpost de maimuţe? Cu siguranţă că vei avea o infecţie epidemică într-un spaţiu delimitat. Aşa că, oricum, maimuţele din specia African Green au sosit şi acuma le aveam şi ne luau ce aveam mai de preţ ca să facem profit şi Dumnezeu ştia că eu de fapt descopeream noi viruşi. Aşa că, am spus Judas Priest[2]. Ei bine, aveam o invitaţie de la Fundaţa Sister Kinney[3] care era fundaţia care se opunea cercetării virusului…

Dr Edward Shorter: Ah, aşa deci…

Dr Maurice Hilleman: Da, au mustrat aspru mişcarea de masă a lui Sabin[4] şi m-au rugat să vin şi să vorbesc la întâlnirea de la Fundaţia Sister Kinney. Am văzut că era o întâlnire internaţională, şi pentru Dumnezeu, despre ce aveam să vorbesc? Ştiu ce aveam să fac, aveam să vorbesc despre acest subiect: descoperirea viruşilor nedetectaţi încă.

Dr Albert Sabin …şi acolo erau acele persoane care nu doreau un vaccin cu un virus viu… (nu se înţelege)… şi-au concentrat toate eforturile în a-i convinge pe mulţi oameni să folosească vaccinurile obţinute din viruşi care ucid, în timp ce aceşti oameni mă susţineau în cercetarea viruşilor vii.

Dr Maurice Hilleman: Aşa că acuma am obţinut ceva (râset), tu ştii că asta atrăgea atenţia. Şi Doamne, credeam că acel blestemat de SV40, adică acel agent pe care îl avem, aveam de fapt să-l iau pe acela în mod particular, acel virus care urma să se regăsească în vaccinuri, avea să fie în vaccinurile lui Sabin aşa că l-am testat rapid (râset) şi am fost sigur că era acolo.

Dr Edward Shorter: Să fiu al naibii.

Dr Maurice Hilleman: … Şi aşa…

Dr Edward Shorter: …aşa că ai profitat de vaccinurile lui Stabi care erau acolo pe raftul de la Merck…
Dr Maurice Hilleman: …da, am am făcut aşa, era la Merck…

Dr Edward Shorter: În acel moment ai făcut asta pentru Sabin?

Dr Maurice Hilleman: …Da, a fost făcut înainte ca eu să vin…

Dr Edward Shorter: da, dar în acel moment Sabin făcea multe teste în domeniu…

Dr Maurice Hilleman: …uh huh

Dr Edward Shorter: bine,

Dr Maurice Hilleman: …în Rusia şi aşa mai departe. Aşa că am mers şi am vorbit despre descoperirea viruşilor nedetectaţi încă şi i-am spus lui Albert[5], am spus: „Ascultă Albert, ştii că noi doi suntem prieteni buni, dar am de gând să merg acolo şi tu te vei supăra. Vreau să vorbesc despre virusul care se găseşte în vaccinul tău. Vei scăpa de virus, nu te îngrijora, vei scăpa de el… dar, umm, aşa că desigur, Albert a fost foarte supărat…

Dr Edward Shorter: Şi ce a spus?

Dr Maurice Hilleman: …ei bine, a spus de fapt, că asta este doar o altă confuzie care va supăra vaccinurile. Am spus: „Tu ştii, ai dreptate, dar avem o nouă eră aici, avem o nouă eră a descoperirii şi cel mai important este să scăpăm de aceşti viruşi.”

Dr Edward Shorter:De ce a spus el că este o confuzie dacă era vorba despre un virus care contamina vaccinul?

Dr Maurice Hilleman: …ei bine, erau 40 de tipuri diferite de viruşi în aceste vaccinuri, care erau inactive şi uh,

Dr Edward Shorter: dar, deşi tu nu îi ţineai inactivi…

Dr Maurice Hilleman: …nu, aşa este, dar vaccinul împotriva febrei galbene conţinea virusul de leucemie în el şi tu ştii că asta era în zilele când ştiinţa era la început. Aşa că, oricum, am plecat şi am vorbit cu el şi i-am spus: „Ei bine, de ce eşti preocupat?” Ei bine am spus: ”O să îţi spun, am un sentiment ca acest virus este diferit, nu ştiu de ce, dar …(nu se înţelege)… doar cred că acest virus va avea efecte pentru termen lung.” Şi ce a spus el? Şi am spus: „cancer”. (râset). Am spus: „Albert, probabil crezi că sunt nebun, dar am acest sentiment.” Ei bine, între timp am luat acel virus şi l-am pus în maimuţe şi hamsteri. Aşa că am avut această întâlnire şi a fost subiectul zilei şi printre glumele pe care le făceam erau „Doamne, vom câştia Olimpiada pentru că ruşii vor fi doborâţi de tumori” (râset). Acolo a fost vaccinul testat, chiar acolo…aşa că, uh, chiar a distrus şedinţa şi a fost subiectul zilei. Ei bine, oricum…

Dr Edward Shorter: Era acesta doctorul pe care… (nu se înţelege) …l-ai întâlnit în New York?

Dr Maurice Hilleman …ei bine, nu, aceasta era la Sister Kinney…

Dr Edward Shorter: Sister Kinney, sigur…

Dr Maurice Hilleman: …şi Del Becco (sp) s-a ridicat şi a întrevăzut probleme cu aceste tipuri de agenţi.
Dr Edward Shorter: De ce nu a ajuns asta în presă?

Dr Maurice Hilleman: …ei bine, cred că nu îmi amintesc. Nu am avut un comunicat de presă pe acest subietct. Cu siguranţă, nu spui aşa ceva, este o chestiune ştiinţifică din cadrul unei comunităţi ştiinţifice
Vocea reporterului de ştiri: …o victorie istorică asupra unei boli mortale este dezvăluită dramatic la Univesitatea din Michigan. Aici, oamenii de ştiinţă inaugurează o nouă era medicală cu rapoartele impresionante care demonstrază că vaccinul Salk împotriva deformaţiilor produse de poliomielită sunt un succes senzaţional. Este o zi triumfătoare pentru Dr. Jonas E Salk[6] în vârstă de 40 de ani, cel ce a dezvoltat vaccinul. El a sosit aici cu Basil O’Connor[7], şeful Fundaţiei Naţionale pentru Paralizie Infantilă care a finanţat testele. Sute de reporteri şi oameni de ştiinţă s-au adunat din toate părţile tării pentru un anunţ grandios…

Dr Albert Sabin: …erau prea mult spectacol, prea mult semăna a Hollywood. Era prea multă exagerare iar impresia în 1957 a fost că problema poliomielitei a fost rezolvată, poliomielita a fost învinsă.

Dr Maurice Hilleman: …dar, oricum, ştiam că se află în baza noastră de date şi că de acolo s-au făcut vaccinurile. Acel virus este unul dintre 10,000 de particule care nu este activat… (nu se înţelege) … era o ştiinţă bună la acel moment pentru că asta a fost ai făcut. Nu te îngrijorai despre aceste virusuri sălbatice.

Dr Edward Shorter: Aşa că ai descoperit, nu era inactiv în vaccinul Salk?

Dr Maurice Hilleman: …Chiar aşa. Aşa că următorul lucru pe care îl ştiu este că la 3-4 săptămâni după aceea, am aflat că au apărut pe neaşteptate tumori pe acei hamsteri.

Dr. Len Horowitz: În pofida SIDA şi a leucemiei, dintr-o dată a apărut o pandemie de la „viruşii sălbatici”, a spus Hilleman, că aceasta era „ştiinţă bună” la acel moment.

NaturalNews doreşte să-i mulţumească Dr. Len Horowitz pentru că ne-a dezvăluit acest interviu din arhivele naţionale şi pentru că le-a făcut public, astfel încât să putem învăţa adevărul din spatele industriei vacinurilor mortale.

Cititi va rog si:

Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCINULUI GARDASIL. Reamintesc: NU VA VACCINATI FETELE. Detalii despre MERCK, compania producatoare

“Sindromul mortii subite la sugar” este cauzat de vaccinul DTP (diftero-tetano-pertussis)?

Exista o legatura intre VACCINURI si SINDROMUL DOWN?

Otrava din vaccinuri – Dr. Christa Todea-Gross

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE


[1] Maimuţele din specia African Green au fost supuse cercetării ştiinţifice încă din anii 1950. Celulele obţinuite din ţesuturile acestor maimuţe sunt folosite şi astăzi pentru a produce vaccinuri împotriva poliomielitei şi a variolei.

[2] Judas Priest – blasfemie. Expresie opusă “Jesus Christ”. Unii sunt de părere că mai bine înjură folosind numele lui Iuda Iscarioteanul, cel ce l-a trădat pe Iisus, decât să spună „Jesus Christ”, luând astfel numele Domnului în deşert.

[3] Fundaţie Sister Kinney – Sister Elizabeth Kenny, asistentă din Australia, titlul de „Soră” nu are de-a face cu religia, este doar un ordin miliar oferit asistentelor din Australia. Elizabeth Kinney i-a ajutat în pe cei suferizi de poliomielită.

[4] Albert Bruce Sabin (26 august 1906 –  3 martie 1993) a fost un cercetător american, cunoscut pentru dezvoltarea unui vaccin oral împotirva poliomielitei.

[5] Albert Sabin

[6] Jonas Edward Salk (n. New York City, New York, SUA, 28 octombrie 1914 – d. La Jolla, California,SUA, 23 iunie 1995) a fost un biolog american, creatorul vaccinului contra poliomielitei.

[7] Basil O’Connor (8 ianuarie 1892 Taunton, Massachusetts – 9 martie 1972 Phoenix, Arizona) a fost avocat american. In cooperare cu preşedintele SUA Franklin D. Roosevelt a pus bazele a 2 fundaţii pentru reabilitarea pacienţilor cu poliomielită şi pentru cercetarea, prevenţia şi tratamentul poliomielitei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button