X

Sa facem un DVD cu indemnul marilor duhovnici de a refuza documentele cu cip

Consider ca ar fi util sa punem pe un DVD inregistrarile cu marii duhovnici ce indeamna sa nu luam documentele cu cip. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Consider ca e util sa completam DVD-ul si cu spusele:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

Asadar, cine se pricepe, sa-mi dea un semn si in cateva zile sa ne apucam de treaba. Apoi gasim o formula de a-l posta pe blog, pentru a putea fi copiat de oricine si apoi distribuit dupa puterile fiecaruia, impreuna cu MINI SAPTAMANALUL sau separat.

Referitor la MINI SAPTAMANAL, multi au zis ca il vor multiplica iar si mai multi ca il vor distribui. Extrem de putin si-au luat insa angajamentul ca-l vor si scrie. Si nu dintre comentatorii remarcabili pe care ii stiu cum si ce pot posteaza … Asa ca primul numar il voi scrie eu, dupa care ciorna o voi propune spre dezbaterea voastra. Apoi o voi da fratilor ce se pricep cu tehnoredactarea si care au zis ca ne ajuta. Astfel incat, multumita bunului Dumnezeu saptamana viitoare voi posta forma finala spre a putea fi copiata.

Intre timp ii voi contacta individual pe e-mail pe cititorii ce stiu ca pot scrie si chiar excelent si ii vor ruga sa participle. Daca nu vor vrea, asta e, fac cat pot si cand nu mai pot, nu mai fac. Trebuie sa se inteleaga insa bine un lucru: eu la blog nu renunt si ca sa-mi extind activitatea mi-e greu, cu atat mai mult cu cat sunt si bolnav.

Doamne ajuta!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button