X

Comentariul zilei (19.07.2011): VECINII CEI „BUNI” …

Iata comentariul fratelui tataia postat la articolul De ce RECENSAMANTUL este obligatoriu? De ce se cer atat de multe date, inclusiv CNP? Ipoteza Antena 3: PD-L se va folosi de aceste date in campania electorala.  Ipoteza mea: are legatura cu Big Brother si viitoarele documente cu cip:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Eu la recensamintul trecut NU AM VRUT sa primesc recenzorul in casa. Pur si simplu ideea de recensamint nu mi-a sunat niciodata bine. Cu toate ca pe vremea aceea chiar nu stiam de toate aceste conspiratii impotriva noastra pur si simplu intuitia mea imi spunea ca nu e bine ca cineva sa iti tina tie socoteala. Ca nu trebuie sa te incolonezi in rind si sa mergi impreuna cu cireada…acolo unde s-o duce ea sa mergem si noi. Si nu va spun ca a sunat recenzorul la mine…a vazut ca nu deschid a luat la rind alte apartamente a revenit…a vazut ca iar nu raspund a intrebat administratorul de bloc..si nu va spun ca in maxim 30 de minute era TOT BLOCUL la usa mea in frunte cu administratorul si printre pumni, picioare si ciocane in usa imi strigau ca SINT OBLIGAT sa primesc recenzorul in casa ca daca nu imi sparg ei usa. Frumos spirit civic are populatia nu e asa?

Comentariu saccsiv:

   Probabil ca fratele a exagerat un pic, in dorinta de a da o nota comica tragicului situatiei.

Dar in linii mari are dreptate. Oriunde pe planeta gasim vecini din astia „buni”, dar in anumite tari, precum Romania, ii gasim in exces. In 9 cazuri din 10 nu sunt in stare sa ofere politiei informatii despre vreo spargere in bloc, dar vor stii mereu cand vii si cand pleci de acasa, cu cine si cu ce.

Ei nu te ajuta la nevoie, dar sunt plini de „sfaturi”. Si daca n-ai de lucru si le spui vreun of, te asculta cu nesat doar pentru a te ucide mai apoi in barfelele lor.

Ei sunt turma, iar daca nu esti cu turma te vor dusmani cumplit.

Iar turma se va supune voioasa cipurii si oricarei initiative de tip Big Brother venita din partea SISTEMULUI. Si cu ochi vigilent si limba inscoditoare vor cauta sa-i afle pe toti cei ce nu se supun.

Iar cand va incepe prigoana, atunci cand crestinii reali vor fi oficial desemnati ca dusmani ai umanitatii, ceea ce a descris fratele va fi nimic fata de vor fi in stare sa faca vecinii cei „buni” …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button