X

BILL GATES finanţează VACCINURI bazate pe NANOTEHNOLOGIE

   Citez din articolul Bill Gates funds covert vaccine nanotechnology:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   (NaturalNews) Fundaţia Bill şi Mellinda Gates îşi contruieşte o reputaţie pentru finanţarea tehnologiilor create pentru lansarea unor programe de sterilizare în masă şi vaccinare din întreaga lume. Unul dintre programele recent finanţate de fundaţie este un program de sterilizare care va folosi explozii de ultrasunete direcţionate spre zona intimă a bărbaţilor pentru a-i face infertili pentru şase luni. Ar putea fi denumit mai precis tehnologie de „castrare temporară”. Citiţi mai multe despre aceasta aici: http://www.naturalnews.com/028853_u…

   Acum, fundaţia a finanţat un nou program de „vaccinuri declanşate prin transpiraţie” bazate pe nanoparticule care penetrează pielea umană. Tehnologia este descrisă ca o modalitate de a „… dezvolta nanoparticulele care penetrează pielea prin foliculul de păr şi se declanşează în contact cu transpiraţia umană care eliberează vaccinul”.

   Fondurile pentru cercetare sunt direcţionate către Carlos Alberto Guzman de la Centrul Helmholtz pentru Cecetarea Infecţiilor din Germania şi către Claus-Michael Lehr şi Steffi Hansen de la Institutul Helmholtz pentru Cercetare Farmaceutică.

   Ambele institute sunt parte din implicarea Fundaţiei Gates în programul „Explorarea marilor provocări” care susţine că lucrează pentru „atingerea unor descoperiri majore în sănătatea globală”.

   …descoperiri precum sterilizare în masă şi vaccinuri din nanoparticule care ar putea fi administrate pe ascuns, chiar fără ca tu să ştii, după cum reiese. Aceste nanoparticule ar putea fi folosite prin pulverizare pe fiecare persoană care trece printr-un punct de securitate la aeroport, spre exemplu. Sau ar putea fi dispersat prin sistemul de ventilaţie al clădirilor de birouri corporatiste sau în şcolile publice pentru a vaccina masele. Nici măcar nu vei afla că ai fost vaccinat.

   Această tehnologie are un potenţial foarte periculos asupra libertăţii de sănătate. Folosindu-l, guvernele sau companiile farmaceutice (care sunt cam acelaşi lucru în zilele noastre) ar putea crea o cremă vaccin pentru piele care este dată spre folosinţă şi descrisă ca fiind „cremă cu protecţie solară”. Dar atunci când o aplici pe piele, de fapt te vaccinezi pe măsură ce nanoparticulele se adâncesc în pielea ta şi acţionează, eliberând ADN străin în corpul tău.

   O istorie a medicaţiei în masă pe ascuns

   Dar de ce guvernul ar vrea să administreze medicamente oamenilor fără ca ei să ştie sau fără consimţământul lor? Deja fac asta prin intermediul fluorului din apă. Fluorul este un medicament, iar guvernele regionale şi naţionale din întreaga lume folosesc resursele de apă ca mod de a livra acest medicament către populaţie fie că au nevoie de el, fie că nu – şi fără un diagnostic medical sau prescripţie.

   Aşadar, dacă guvernele deja administrează pe ascuns medicamente populaţiei prin fluorul din apă, au pregătit deja terenul pentru vaccinarea în masă a populaţiei prin canale similare, precum aerul din clădiri. Şi, mulţumită lui Bill Gates, nanotehnologia necesară pentru a reuşi este acum finanţată.

   Chiar este aceasta o „descoperire majoră pentru sănătatea globală”?

   Presupun că este dacă se întâmplă să crezi în medicina ascunsă, prin care administrezi oamenilor medicamente sau vaccinuri fără ca ei să ştie. Medicina vestică este atât de ofensivă pentru oamenii raţionali încât nici măcar nu poate opera deschis. De aceea recurge la contaminarea pe ascuns a rezervei de apă pentru a forţa publicul să înghită medicamentele acesteia.

   Fluorul şi medicina pe ascuns

   A, apropo, pentru oricine susţine că fluorul nu este un medicament, nu uitaţi că: potrivit FDA (n.tr. Administraţia pentru alimente şi medicamente – SUA), orice substanţă chimică care are un efect biologic asupra corpului uman este, prin definiţie, un medicament. Aşadar, fluorul este şi un medicament.

   Mai mult, fluorul este revoltător promovat ca substanţă care „previne cariile” prin înghiţirea lui, făcându-l un „medicament neaprobat” potrivit FDA. Deci cum se face că acest medicament neaprobat poate fi introdus în rezerva de apă şi forţat spre consum pentru sute de milioane de oameni fără niciun dIagnostic pentru deficienţă de fluor sau chiar şi o simplă prescripţie de la un medic?

   Răspunsul este acela că medicina occidentală este atât de arogantă încât nu crede că trebuie să urmeze reguli, reglementări sau legi. Este un sistem de medicină „huligană”, unde medicamentele sunt îndesate pe gâtul tău prin introducerea pe ascuns în rezerva de apă fără consimţământul tău. Deci de ce ar trebui să credem că vaccinurile vor fi altfel? Dacă medicina poate găsi o soluţie prin care să forţeze fiecare persoană să fie injectată fără să ştie cu un vaccin, cu siguranţă o va face!

   Şi astfel de eforturi vor avea fără dubii supotul financiar al lui Bill Gates.
   Cititi va rog si:

BILL GATES anunta la DAVOS ca doreste sa transforme acest deceniu intr-unul al VACCINURILOR si ca va dona 10 miliarde de dolari. Detalii despre relatia sa cu ELITELE

VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …

Ce mai finanteaza BILL GATES: o tehnică ce i-ar face pe bărbaţi INFERTILI după o expunere la ULTRASUNETE

BILL GATES finanteaza actiunea de pulverizare in atmosfera a uriase cantitati de apa de mare pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

VIDEO (si transcriptul) : Intr-un episod CSI, cine vorbeste de CHEMTRAILS, florul din apa sau bombe tsunami e un posibil … TERORIST

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button