X

Articol interesant in LA STAMPA: „Gripa de tip A-spionati de un cip pentru a evita imbolnavirea”, in care face referire si la celebrul articol din The Sun, din 1989, despre cipuirea populatiei

   Un cititor ne semnaleaza urmatorul articol Influenza A: spiati con un chip per non ammalarsi (ii multumesc pentru traducere)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Un cip destinat sa descopere mecanismele contaminarii, sanatatea valoreaza mai mult decat intimitatea

   Va dezvalui cum se transmite contaminarea, cine este purtatorul si cine este contaminatul, la ce distanta se transmite boala: o zona pana azi obscura, din lantul de contaminare cu alte boli. 

   “Big brother”-ul epidemiologic al viitorului este un chip aflat in faza de experimentare sponsorizata de Isi-Torino, de Iss si de spitalul roman “Bambino Gesu” (Pruncul Iisus) din Roma, unde circa 200 de persoane-dintre care medici, paramedici, infirmieri, pacienti si vizitatori- sunt dotate cu un senzor electronic (relevator sensorial de molecule virale-nota traducatorului) care inregistreaza pozitia, contactul fata catre fata indeaproape intre indivizi aflati la distanta de 1 metru intre ei.

   Scopul: determinarea modului in care apropierea a doua persoane poate influenta raspandirea bolii, in particular cele transmise pe calea aerului ca, de exemplu gripa, si chiar si temutele infectii din mediul spitalicesc.

   CUM FUNCTIONEAZA

   Chiar daca este circumscris unei singure sectii de spital si unui numar relativ limitat de persoane-cateva sute-e vorba de un experiment important, primul din lume, daca nu-l luam in calcul pe cel anterior, testat la gradinita din Lyon si prezentat in maxi-congres.

   Chip-ul care ne va salva (poate) de unele infectii periculoase, e un dispozitiv RFID activ, putin mai mare decat un timbru, introdus intr-un contenitor ermetic, dotat cu antena radio pentru comunicarea pozitiei.

   Aceasta tehnologie brevetata de ISO nu e doar in gradul de a releva toate detaliile unui contact intre doua sau mai multe persoane aflate la un metru distanta, inclusiv gesturile cele mai fugare(un salut -15 secunde), dar e capabil sa evalueze pana si durata si frecventa practicii de spalare a mainilor, punctul de referinta-dupa cum se stie- in prevenirea contaminarii. In fine, nu are nimic comun cu informatiile incomplete si nesigure pe care ni le-au furnizat pana acum chestionarele completate de personalul sanitar, care avea la baza reconstituirea traseului parcurs de periculosii patogeni in mediul spitalicesc-cum ar fi stafilococul auriu-care reprezinta o evidenta problema de sanatate publica.

   PRELUCRAREA DATELOR

   La sfarsitul experimentului, datele acumulate vor permite construirea unui tablou complet si detaliat a tuturor contactelor, modalitatilor, timpilor, locurilor, -ca baza de plecare in crearea simularilor capabile sa previna si sa imbunatateasca sistemul de monitorizare a infectiilor din mediul spitalicesc, daca nu chiar transmiterea virusilor-inclusiv H1N1 care ne preocupa. Luand act de informatiile disponibile –aici nefiind nici un motiv de dubiu-responsabilii acestui experiment au adoptat, bineinteles, toate strategiile posibile de garantare a intimitatii. Identitatea pacientilor e gestionata cu aceeasi precautie folosita in elaborarea cartelelor clinice, iar chip-ul identifica doar categoria “cobailor”, nu si datele personale. In serialul “ Grey’s Anatomy”, in imaginarul Seattle Grace Hospital, sa zicem, fascinantul doctor Derek si doctorita Meredith Grey stagiari in chirurgie, n-ar trebui sa-si faca probleme: sarutari, strangeri de mana, , ochiate ar lasa doar urma, dar fara sa li se dezvaluie identitatea.

   A FOST TOTUL PREMEDITAT?

   Cum era de asteptat, pandemia va dezlantui fantezia zgomotoasa a conspirationistilor& analogii lor: stirea folosirii cipului la spitalul “ Bambino Gesu” a resuscitat un articol deja prafuit, aparut in august 1989 in cotidianul britanic “The Sun”, cu titlul care era un adevarat program: “ Big brother” e aproape. Dezvaluirea planului secret pentru etichetarea fiecarui barbat, femeie si copil”.Se vorbea acolo de un proiect-zice-se-comandat de inaltii oficiali ai admnistratiei Bush pentru implantarea microcipului in fiecare barbat, femeie si copil- conectati la un computer capabil sa identifice pozitia fiecaruia in orice moment, astfel incat sa se obtina controlul total al populatiei. Pretextul ar fi fost oferit de o pandemie de gripa porcina; in fine, in spatele unui serviciu pentru protectia persoanelor, s-ar fi ascuns, Big Brother”. Articolul cu pricina circula in internet alimentand comentarii in blogurile anti-vaccin.

   Comentariu saccsiv:

   La final, articolul face referire la:

   Oare de ce a aparut aceasta referire? LA STAMPA apartine familiei Agnelli, care este foarte apropriata ELITELOR. Iata cateva detalii despre cel mai important membru al familiei:

   Giovanni Agnelli (Gianni) (1921 –  2003), industrias italian, conducatorul Fiat. Bunicul sau, Giovanni Agnelli, a produs autovehicule pentru puterile Axei .

   In anii 1970 vinde o parte din companie catre Lafico, companie libiana a colonelului Gaddafi.

   Relatii stranse cu STANGA italiana.

   Conducator al clubului Juventus .

   Prieten apropiat cu Henry Kissinger si David Rockefeller . Ultimul l-a numit International Advisory Committee (IAC) al Chase Manhattan Bank, condusa de Rockefeller .

   A fost deasemenea membru al Rockefeller Center.

   Recunoscut ca un playboy, a avut relatii intime cu Pamela Harriman, ea insasi o desfranata la nivel PAPUSARESC.

   Relatii cu mafia.

   Participant intruniri Bilderberg Group.

   Gianni a murit, dar este evident ca familia sa si-a pastrat bunele relatii cu ELITELE. Asadar, de ce oare a aparut specificarea cu articolul din The Sun? Desi ia in zeflemea “teoria conspiratiei”, ultimul paragraf le confirma unora temerile ca vor fi cipuiti odata cu vaccinarea in masa.  Si consider ca de fapt asta se si doreste.

   Teoria conform careia cipurile vor fi puse in corpurile cetatenilor planetei prin intermediul unui vaccin este imbratisata de din ce in ce mai multi dintre cei cu pareri mai mult sau mai putin anti-sistem. Se amesteca insa borcanele rau de tot. Exista intr-adevar tehnologia care sa permita realizarea unor asemenea cipuri implantabile in corpul uman ce vor permite SISTEMULUI monitorizarea individului si care vor inlocui actualele acte de identitate, carnete de sofer, card bancar, etc. Si va fi intr-adevar o actiune de „cipuire” a populatiei, de fapt semnul fiarei de care se vorbeste in Apocalipsa si fara de care individul nu va putea vinde sau cumpara.

   Teoria implantului prin vaccin nu tine insa cont de faptul ca cipuirea nu se va face fortat si nici fara stiinta „victimei”. Tocmai aici este chichita. Cititi va rog si:

Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

   Sa ne intelegem:

   Eu nu sunt de acord cu nici un fel de vaccinare. Cine citeste acest blog stie. Dar din alte motive, decat acela ca semnul fiarei se va implanta printr-o campanie de vaccinare, faca ca cei vaccinati sa aiba habar de acest lucru.

   Cei care pun semnul fiarei, n-o vor face pe ascuns, caci ideea acestui semn nu este doar monitorizarea, ci inchinarea. Deci ei au interesul ca individul sa accepte semnul.

   Mai spun unii ca vom fi fortati sa primim cipul. Despre “fortare”, trebuie sa definim termenul. Caci una e, precum se intampla in vechime cu mucenicii ce erau “fortati” sa jertfeasca idolilor si carora li se oferea altfel alternativa torturii si a uciderii. Si alta e sa te bage intr-un lagar, sa te lege si sa-ti bage fortat cipul.

   Mai spun unii ca parinti cu viata sfanta au avertizat ca cipuirea se va face prin vaccin. Trebuie sa subliniem insa ca n-au spus ca aceasta se va face fara stirea populatiei.

   De ce ELITELE promoveaza totusi aceasta idee? Simplu, deoarece aceasta indeparteaza chestiunea cipuirii de la esenta sa: semnul fiarei. Ca atare, se incearca prezentarea acesteia ca fiind strict o actiune de tip Big Brother. In acelasi timp tot ele coordoneaza actiunile „alternativei” la SISTEM, a celor ce se iluzioneaza ca prin lupta vor invinge ELITELE si vor instaura o societate minunata pe acest pamant. Simpatizantii acestei „alternative” refuza total posibilitatea ca acestea sunt de fapt vremurile apocaliptice. Si astfel, totul se incadreaza in cele ce le-am descris in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button