X

Limita de MERCUR din vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1) ESTE SUSPENDATA, „pentru a se imbunatati accesul la acesta”

   Conform Mercury limits suspended for H1N1 (swine flu) vaccine to improve access:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Limita de mercur pentru vaccinul impotriva H1N1 (gripa porcina) este suspendata pentru a imbunatati accesul la acest vaccin.  Se creaza posibilitatea alegerii pentru femeile gravide si copii sub 3 ani.

   Oficialii sanatatii iau masuri pentru a se asigura ca locuitorii Washingtonului cu cel mai mare risc de a se infecta cu virusul gripei porcine H1N1 sa aiba un acces larg la noul vaccin cand acesta va fi disponibil. Secretarul Sanatatii Mary Selecky suspenda temporar limita prevazuta in Washington pentru cantitatea de mercur (thimerosal) permisa in vaccinul anti-gripa porcina administrat femeilor gravide si copiilor sub 3 ani.
   “Este vital sa ne asiguram ca toti cei ce se afla in grupurile cu risc ridicat au alegerea de a fi vaccinati in momentul cand vaccinul va fi disponibil”, a declarat Secretarul Selecky. “Vaccinul fara mercur s-ar putea sa nu fie intotdeauna disponibil pe stoc, si vrem sa ne asiguram ca nu exista bariere pentru a proteja oamenii.” 
   Suspendarea pentru o perioada de 6 luni intra in vigoare din 23 martie 2010, si se aplica doar pentru vaccinurile anti-H1N1 ce sunt elaborate acum. Ca si masura de precautie, legea statului Washington limiteaza cantitatea de mercur ce poate exista in vaccinurile pentru femei gravide si copii sub 3 ani. Secretarul sanatatii poate suspenda aceasta limita in cazul in care exista o sub-aprovizionare de doze de vaccin sau in cazul unui numar neasteptat de imbolnaviri, criterii care ambele se aplica vaccinului H1N1. Stocul de vaccinuri fara mercur va fi limitat, ceea ce-i poate limita si pe cei din grupurile despre care discutam, si care doresc vaccinul, sa-l primeasca.
   Vaccinarea anti H1N1 este voluntara. Femeile gravide si copiii sub 3 ani sunt pe primele locuri ale listei celor ce primesc vaccinul, pentru ca ei sunt susceptibili de cele mai mari riscuri de complicatii serioase din cauza gripei porcine.
   “Credem ca suspendarea legii permite celor ce ofera servicii de ingrijire medicala sa le ofere pacientilor lor cat mai multe alegeri posibile pentru a se proteja impotriva gripei” H1N1, a declarat Cindy Markus, MD, Presedite al Asociatiei Medicale a Statului Washington.
   Cand limitele sunt suspendate, legea cere ca femeia insarcinata sau care alapteaza, sau parintii ori tutorii copiilor sub 18 ani, sa fie informati ca primesc un vaccin care contine o mai mare cantitate de mercur decat este in mod normal permisa. Nu exista cerinta unei metode anume de a fi informati; majoritatea pacientilor primesc un pliant de citit.
   Mercurul din vaccin este un conservant numit Thimerosal. Este folosit cu siguranta de ani de zile pentru a preveni contaminarea vaccinurilor in recipientele ce contin mai mult de o singura doza. Cu exceptia unor anume tipuri de vaccinuri anti-gripale, toate vaccinurile recomandate in mod uzual pentru copii sub 6 ani sunt fara thimerosal, sau contin doar urme din aceasta substanta. Desi unii oameni sunt ingrijorati privind siguranta oferita de thimerosal, multe studii serioase si ample au aratat ca thimerosalul din vaccinuri nu provoaca nici un rau.
   Oficiali federali ai sanatatii se asteapta ca vaccinul anti H1N1 sa fie disponibil la inceputul lui octombrie. Desi vor fi pana la urma suficiente doze de vaccin pentru toata lumea, stocurile vor fi limitate la inceput si probabil vor fi pastrate pentru grupurile cu risc ridicat. Oamenii sunt incurajati sa verifice la furnizorul lor de servicii medicale, la clinicile publice, la farmacii, si la organizatorii de sesiuni de vaccinare locale pentru a primi vaccinul. Parteneri locali si statali din domeniul sanatatii lucreaza impreuna pentru a identifica aceste locatii si vor impartasi informatia atunci cand vaccinul devine disponibil. 
   Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul Departamentului Sanatatii –  H1N1 (swine flu) Web site

   Cititi va rog si:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button