X

In timp ce in Africa GRIPA PORCINA este ca si inexistenta, ONU sustine ca vor muri milioane si ca va fi anarhie. DE CE?

   Conform articolului Leaked UN report claims swine flu could “kill millions” and cause “anarchy” in poor nations:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Un raport UN pus în circulaţie la The Observer susţine faptul că gripa porcină ar putea “ucide milioane“ de oameni în ţările sărace şi ar putea cauza un colaps total al societăţii dacă nu intervin ţările prospere cu 1.5 miliarde de dolari pentru a plăti vaccinuri şi medicamente împotriva pandemiei. Avertizează de asemeni că economiile fragile ale tărilor în curs de dezvoltare ar putea fi complet distruse de prăbuşirea sistemelor sociale, infrastructurilor şi serviciilor medicale.

   Raportul subliniaza:

   “Ţările unde serviciile de sănătate sunt suprasolicitate din cauza bolilor, cum ar fi HIV, tuberculoza şi malaria, vor avea mari dificultăţi în a face faţă valului mare de cazuri. Şi dacă sectoarele ce se ocupă de electricitate şi de apă nu vor fi capabile să îşi îndeplinească serviciile, acest lucru va avea o implicaţie serioasă asupra funcţionării sectorului de sănătate… Dacă furnizorii de combustibil, hrană, telecomunicaţii, finanţe sau transport nu şi-au făcut planuri în legătură cu modalitatea de a reuşi să işi îndeplinească sarcinile, efectele vor fi intensificate semnificativ.“

   Acest raport UN identifică 75 de ţări ce sunt vulnerabile în faţa acestui scenariu de haos: 6 ţări în America de Sud, 21 de ţări din Asia şi 40 în Africa. Singura modalitate de a preveni colapsul posibil al acestor ţări, spune raportul, este ca cei 1,5 miliarde de dolari să fie cheltuiţi pe vaccinuri şi medicamente anti-virale.

   Nu se menţionează în raport nimic în legătură cu posibilitatea de a arăta populaţiilor acestor ţări sărace cum să îşi folosească medicina locală  indigenă sau cum să obţină mai multă vitamina D din expunerea la lumina solară, sau chiar cum să îşi ajute sistemul imunitar prin modificări în dietă. Soluţiile întregului raport sunt doar acestea două: vaccinuri şi medicamente anti-virale.

   Doar o altă escrocherie medicală a UN

   Deci care este adevărata poveste din spatele acesteia? Fără menajamente: După părerea mea acest raport este doar o altă excrocherie a marii industrii farmaceutice. Se urmăreşte alarmarea oamenilor astfel încât companiile producătoare de medicamente să câştige mai mulţi bani din vânzarea vaccinurilor şi a medicamentelor. Ameninţarea cu “colapsul  total“ al acestor ţări sărace  urmăreşte să induca frică în lume pentru a motiva ţările să cheltuiască mai mulţi bani exact pe acele lucruri care îmbogăţesc industria farmaceutică.

   Nu este nici o îndoială în faptul că locuitorii ţărilor sărace au nevoie de ajutor în domeniul sănătăţii, dar acest ajutor ar trebui acordat prin educarea lor şi prin folosirea plantelor medicale locale, nu prin intervenţia chimică a corporaţiilor lacome din ţările dezvoltate. Ultimul lucru de care au nevoie oamenii din ţările sărace este încă o bandă de corporaţii imperialiste care doresc profit să le spună să se vaccineze.

   Nu am învăţăt deja ce se întâmplă atunci când companiile farmaceutice sunt lăsate să exploateze oamenii ţărilor sărace? Pfizer, de exemplu, a exploatat copiii din Nigeria pentru a face experimente ilegale cu medicamente (http://www.naturalnews.com/026685_P…). Aceasta a costat compania farmaceutică 75 milioane de dolari şi a cimentat în minţile oamenilor reputaţia acesteia ca fiind un diabolic ucigaş.

   Pentru conducătorii acelor ţări este evident că firmele farmaceutice nu au nici un interes să-i ajute într-adevăr pe locuitorii acestora; ci doar sunt interesate să îi exploateze pentru a obţine profit.  Povestea de groază a UN este doar altă tactică a lumii dezvolatate de a pompa mai mulţi bani către companiile de medicamente, lucru ce nu poate decât să vatăme populaţia ţărilor sărace.

   Vedeţi, nu este suficient să se vaccineze toata populaţia din ţările prospere. Companiile farmaceutice au realizat că ar face mai mulţi bani dacă ar putea vinde chiar mai multe vaccinuri şi medicamente anti-virale şi oamenilor din afara ţărilor unde astfel de produse farmaceutice se pot permite cu uşurinţă. Dar deoarece ţările sărace nu-şi pot permite să plătească preţurile monopolizate de marile companii farmaceutice pentru aceste lucruri, singura modalitate de a colecta bani de la ele este să se asigure că ţările dezvolvate le dau banii. Acesta este principalul motiv al raportului UN, din punctul meu de vedere.

   Ţările din lumea dezvoltată se află expuse la un mare risc

   Dar UN, în primul rând, greşteşte. Dacă H1N1 devine o pandemie agresivă , nu ţările sărace ale lumii se află expunse la un mare risc: ci cele dezvoltate, ca Statele Unite.

   De ce? Pentru mai multe motive:

   • Oamenii din Statele Unite muncesc în interiorul clădirilor şi au o mai mare lipsă de vitamina D decât cei din ţările sărace. Astfel, ei sunt mult mai vulnerabili la infecţiile virale.

   • Oamenii din Statele Unite au abandonat medicina locală deci, când vor apărea vaccinurile şi medicamentele anti-virale, ei nu vor avea altă opţiune. Pe de altă parte, oamenii din ţările sărace au în general cunoştinţe despre medicina naturistă locală, despre plantele anti-virale şi medicinale.

   • Statele Unite, ca o societate complexă şi specializată, este mai suspectă de colaps decât ţările sărace, care nu pot fi duse prea departe de metodele lor agrare. În multe privinţe ţările sărace nu se pot prăbuşi cu adevărat pentru că ele deja funcţionează la un nivel de bază. Statele Unite, pe de altă parte, pot cădea foarte rău.

   Bineînţeles, ţările dezvoltate cred că tehnologia lor medicală va salva pe toată lumea. Dar aceasta este o ipoteză periculoasă şi fantezistă ce ignoră complet două aspecte:

   1) Nu există suficiente paturi de spital în ţări ca Statele Unite pentru a trata chiar şi 15% din populaţie în timpul unei pandemii.

   2) Toate vaccinurile şi medicamentele anti-virale pe care se bazează ţările dezvoltate pot deveni complet nefolositoare chiar peste noapte dacă virusul dezvoltă o formă mai rezistentă.

   În esenţă, ţările dezvoltate sunt foarte arogante în legătură cu medicina lor vestică şi tind să creadă ca ţările “sărace“ sunt neajutorate fără vaccinuri şi medicamente. Dar realitatea este chiar opusul: ţările sărace din America de Sud, de exemplu, trăiesc într-o imensă farmacie naturală, compusă din plante anti-virale ce cresc pe tot continentul, iar localnicii încă îşi amintesc cum să le folosească. Brazilia, în special, are suficiente resurse naturale pentru a trata nu doar întreaga sa populaţie, ci şi populaţia din întregul continent Sud American dacă doresc să culeagă şi să prepare aceste remedii. În Peru este aceeaşi situaţie avantajoasă, la fel şi în Bolivia.

   Doar faptul că se bazează  pe industria farmaceutică vestică le face pe ţările dezvoltate să fie vulnerabile în timpul unei pandemii. Orice naţiune ce ignoră medicina sa naturistă pentru a se baza pe vaccinurile şi medicamentele monopolizate de marile companii farmaceutice se îndreaptă singură către dezastru. Haosul descris de UN poate deveni realitate, într-adevăr, dar doar dacă naţiunile sărace şi-ar abandona rădăcinile şi si-ar preda suveranitatea medicinii lor naturiste companiilor farmaceutice vestice.

   Lucrul cel mai înţelept pe care ar putea să îl facă orice naţiune în legătură cu gripa porcină este sa facă anunţuri publice pentru a arăta populaţiei totul despre vitamina D, despre obiceiurile alimentare sănătoase şi despre medicina naturistă cu remedii din plante. Aşa se protejează populaţia de orice pandemie. Intervenţia alopată nu oferă soluţii pe termen lung deoarece nu asigură imunitate adevărată. Doar le pregăteşte oamenilor o infecţie viitoare mai rea ce va slăbi mai mult sistemul imunitar deja compromis prin vaccinare.

   Nu este nici o greşeală: Vaccinarea în masă a populaţiei din ţările sărace este doar o altă formă de imperialism medical desemnat să facă aceste ţări dependente de produsele farmaceutice ale ţărilor dezvoltate. Aceleaşi jocuri sunt desfăşurate şi cu produsele financiare, agricole (seminţele GM) şi, de asemeni, produsele de consum. Companiile farmaceutice vor să işi extindă piaţa şi în ţările sărace. Vor să compromită sistemul imunitar al unei întregi generaţii, pentru a creea o piaţă de desfacere viitoare de la oamenii care vor avea nevoie de produse farmaceutice mai complexe şi de proceduri medicale ce eventual vor lupta împotriva efectelor adverse ale vaccinurilor pe termen lung: deteriorarea ficatului, probleme neurologice, boli autoimune, etc (apropo, Bill Gates îi ajută prin donaţii de milioane de dolari pentru campania de vaccinare globală.

   Totul este despre marketing. Este o conspiraţie de marketing între Statele Unite şi marile companii farmaceutice pentru a speria alte milioane de consumatori ai produselor lor.

   40 de tari dn Africa … Cat tupeu. Cititi va rog:

Harta LIVE a evolutiei pandemiei de GRIPA PORCINA (AH1N1)

   Si constatati singuri …

   Articolul este corect intr-o privinta: BANII. Dar nu doar aceasta este cauza declansarii nebuniei vaccinarii. Cititi va rog si:

ZECE MINCIUNI referitoare la GRIPA PORCINA promovate in MASS-MEDIA

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE        

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button