X

VIDEO (si transcriptul): Vom avea bratari RFID obligatorii, pentru a dovedi ca ne-am vaccinat?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers,  vorbeşte la un congres în Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere încorporat în brăţări şi de a suprima drepturile de liberă călătorie în perioada sezonului gripal şi a erupţiei de GRIPA PORCINA.  
   Greg Evensen a fost rugat să vorbească despre extrasul din articolul său  în care facea legătura între gripa porcină şi pregătirea armatei pentru a interveni. În acest articol, el face referire la nişte brăţări de metal cu cip pe care oamenii vor fi forţaţi sa le accepte.

   “Din păcate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea în practică a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinării, care din nefericire a fost adoptat şi în Oklahoma săptămâna trecută. Acest decret stipulează faptul că toată lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinată.

   Acum, acestea fiind spuse, există de asemeni planuri ce vor asigura faptul că nu veţi mai călători liber şi nici nu veţi mai putea merge nicăieri fără dovada faptului că v-aţi vaccinat, în momentul în care guvernul obligă vaccinarea populaţiei la anumite niveluri. Când această obligativitate va avea loc, mi s-a spus de către trupele militare că există proiecte  gata a fi implementate, proiecte ce includ blocaje stradale şi puncte cheie, aşa cum le numim noi, noduri mari interstatale în jurul marilor oraşe unde majoritatea locuitorilor pot fi ţinuţi până când ei ori dovedesc vaccinarea pe baza actelor, ori, cum e cazul unui medic specialist din Wisconsin, Milwaukee ce a observat descărcarea la spital a cutiilor ce conţineau brăţări de metal ce conţin un fel de dispozitiv, ce odată puse, se consideră că sunt permanente. Deasupra este un cip, iar acesta va conţine tot felul de informaţii despre deţinător, incluzând faptul că acesta a fost sau nu vaccinat.

   Acesta este un plan dintre multe altele. Încă nu a văzut lumina zilei, dar există. Tu alegi otrava. Este uciderea lentă sau sinuciderea lentă. Ori te vor omorî cu injecţia, sau dacă te trezeşti şi spui, sigur, vreau să călătoresc oriunde doresc şi ceri vaccinarea, pentru mine este sinucidere, sinucidere în mod lent. Deci, noi nu dorim să ne vaccinăm, asta e clar, dar s-ar putea să nu fie de ales. Mi s-a spus că aceste planuri includ autobuze ce vor fi folosite pentru cei ce refuză vaccinarea. Oamenii vor fi însoţiţi atunci către autobuze şi duşi, aşa cum mi s-a spus când eram în Troopers. Vor avea o  călătorie gratis către un adăpost drăguţ şi călduţ.

   Ei bine, acesta este unul din multele planuri. Nu putem să ştim că e chiar aşa până nu se va implementa, dar vă asigur că aceste planuri există şi forţele de execuţie for face tot posibilul să instaleze ordinea mondiala. Vor fi mulţi care se vor opune vaccinării, iar acesta este un lucru bun pentru noi, dar cred că tot majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te, sau urcă în autobuz. Asta ne aşteaptă.” 

   Intr-adevar, acest „majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te sau urcă în autobuz” va fi cat se poate de real iar evenimentele actuale o confirma:

SE POATE INTAMPLA ORICUI IN ROMANIA: Un tanar suspect de GRIPA PORCINA a fost INTERNAT CU FORTA. Care a fost reactia celor din jur?

   Toate planurile expuse mai sus sunt reale si este foarte probabil ca ele sa fie puse in practica. Vaccinare obligatorie, lagare, legea martiala, legi speciale … cititi va rog detalii despre ticalosiile acestea la:

Comentariul zilei: ATITUDINE ANTI VACCINARE OBLIGATORIE

   Si dintre toate, cea mai terifianta este … bratara RFID. De ce toate acestea? Caci se vor impusca mai multi iepuri dintr-un foc. In primul rand reducerea populatiei, caci vaccinul va contine substante mortale:

EXTREM DE IMPORTANT: NANOPARTICULE mortale in VACCINUL contra gripei porcine?

   Apoi instaurarea statului politienesc.

   Dar in primul rand, blestamata asta de bratara sau orice forma de cip implantat sau atasat care sa ateste vaccinarea … caci ea va insemna inceputul pecetluirii. Deoarece nu se vor limita la ea ci va reprezenta obisnuirea maselor cu ideea de cip. Pasul imediat urmator va fi punerea in aplicare a vechiul lor plan de cipuire a indivizilor, in fapt insemnarea teribila a fiarei, semn fara de care nu vei putea cumpara sau vinde. Simplu, nu? Caci daca tot exista bratara, le este la indemna si restul.

   Perversa miscare si diabolic de inteligenta, caci multi se asteapta ca pericolul sa vina dintr-o singura directie: actele biometrice. Si multi aloca resurse si energie pe acest front de lupta, in timp de lovitura principala va veni din alta parte. Iata de ce lupta impotriva vaccinarii este atat de importanta. Dar si atat de grea.    

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button