X

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

   Va invit sa cititi amplul articol al fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE

   Trebuie parcurs cu rabdare, pentru a intelege de ce nu este bine sa ne inregimentam in campania de vaccinare in masa ce va incepe din toamna la scara planetara. 

   In continuare voi aduce cateva scurte completari la articolul de mai sus:

   Citez din articol:

   O sursa majora de toxicitate a vaccinurilor antigripale o constituie adjuvantii, substante care au menirea sa amplifice imunogenicitatea vaccinurilor. Literatura de specialitate dedicata toxicitatii adjuvantilor este foarte vasta. Cele mai mlte vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decit mercurul insusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Otravirea cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj.

   Institutul de Medicina a aratat ca sugarii, copiii si femeile insarcinate nu trebuie injectate cu thimseoral, dar cu toate acestea cele mai multe vaccinuri contin 25 de micrograme din aceasta substanta. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care cauzeaza alergie, soc anafilactic (…). La pisici acesta cauzeaza fibrosarcom (o forma de cancer) la nivelul injectarii cu vaccin. Numerosi adjuvanti noi nu sunt mai buni, dimpotriva, ar putea fi mai rai. Conform unei noi recenzii a publicatiilor stiintifice si farmaceutice, cei mai multi adjuvanti noi incluzind MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04 sunt (…) mai toxici decit hidroxidul de aluminiu.

   In completare, cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

   In legatura cu producatorii vaccinului, apar cateva ciudatenii:

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

GRAV: Baxter International Inc. (compania care a fost la un pas de a ucide mii de oameni) va livra primele vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) in iulie

   Citez din nou din articolul fratilor de la RAZBOI INTRU CUVANT:

   „In iulie 2009 au fost inregistrate 40617 cazuri de gripa in SUA din care 319 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de 0.8 % (35), desi se pare ca rata mortalitatii a fost de fapt mult mai redusa. Expertii estimeaza ca de fapt numai unul din 20 cazuri de gripa sunt raportate (36).

   OMS a modificat definitia pandemiei. Vechea definitie pentru virusul cauzator de pandemie era: un nou virus (i) care se raspindeste repede (ii) si pt. care populatia nu are imunitate (iii) de aceea determina rate de morbiditate si mortalitate ridicate (iV). Noua definitie contine numai (i) si (ii). Sursa: ‘A Whole Industry Is Waiting For A Pandemic’ http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html

   “Bomba” am gasit-o pe un site obscur: squalena e folosita pentru a distruge fertilitatea animalelor. Swine flu vaccine has adjuvants that impair fertility http://www.swinefluupdate.us/%E2%80%9Cswine-flu%E2%80%9D-vaccine-has-adjuvants-that-impair-fertility.php. La fel si un alt adjuvant (vezi traducerea trimisa acum citeva zile) Tween 80: http://infertility.suite101.com/article.cfm/polysorbate_80_causes_infertility

   Si astfel intram in esenta problemei: DE CE TOT ACEST TAMBALAU? Doar pentru a se imbogatii companiile farmaceutice? Din nefericire, nu. Chiar daca ELITELE au interese financiare in ele, acesta este doar un motiv secundar. MOTIVELE PRINCIPALE  SUNT INSA TERIFIANTE:

1)     Actiunea de vaccinare impotriva gripei porcine trebuie privita intr-un context mai larg, cel al vaccinurilor in general.

2)     Gripa porcina se doreste a fi folosita pe post de pandemie perfecta generatoare de stari de necesitate, legea martiala, tulburari sociale, strict necesare pentru instaurarea unui stat politienesc

VACCINARILE

   Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

   “Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

   Cititi va rog si:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

   ELITELE se folosesc intens de aceasta gripa pentru a vaccina intreaga populatie a terrei, insa campania a inceput demult. Sa ne amintim si ca la 6 aprilie 2001 Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) livreaza primele 650 000 doze de vaccin impotriva difteriei, tetanosului si hepatitei B catre Mozambic. GAVI a fost creata in 1999 cu finantari Bill and Melinda Gates Foundation si cu sprijin al Bancii Mondiale. De specificat ca un aport important l-a avut si Rockefeller Foundation, ce a suportat si multe programe ale Natiunilor Unite, intre care First Global Forum On Human Development, organizat in cadrul United Nations Development Programme in 1999, a creat modele pentru World Health Organization, National Science Foundation, National Institute of Health, a sustinut campanii de vaccinari, a finantat stiinte sociale, institutii culturale internationale. Cititi va rog si:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

   Trebuie inteles ca vaccinarile in masa si obligatorii sunt parte componenta a capitolului eugenie si are drept scop sterilitatea si reducerea pupulatiei. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   LEGEA MARTIALA

   La inceputul isteriei avertizam:

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

  Si iata ca in scurt timp deja teribilul adevar se creioneaza:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

   Acestea, adaugate la legile speciale deja existente, vor asigura posibilitatea instaurarii statului politienesc:

Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive

   Mai trebuie mentionat:

   Ca ideea unui virus teribil si a vaccinului salvator a fost inoculata din timp in mentalul colectiv prin filme sau jocuri:

“Mission Set: Immuno”, jocul care pregateste mentalul copiilor dumneavoastra cu ideea “necesitatii” vaccinarii

VIDEO: “The Illuminati Card Game”, un joc din 1995 ce descria evenimente din … 11.09.2001 dar si altele care vor urma

   Si ca in cazul gripei porcine au inceput sa ia masuri pentru ca vaccinul sa fie considerat singura solutie:

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

   Si ca au avut grija sa aiba acoperire fata de toate efectele medicale negative:

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

   Utile sunt si articolele:

DOCUMENTARE CELEBRE: Vaccine Nation – Director’s Cut (Gary Null)

Un document ce merita studiat

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button