X

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

   Conform articolului Gardasil Causes 400 Percent More Deaths than Other Common Vaccine, un raport federal a ajuns la concluzia ca vaccinul Gardasil (impotriva human papillomavirus (HPV)), are o rata de reactii adverse mai mare cu 400 % decat Menactra, cel impotriva meningitei. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   „Este neobisnuita o discrepanta atat de mare intre doua vaccinuri folosite pe segmente de populatie similare” se evidentiaza in raportul Vaccine Events Reporting System.

   Cercetatorii au comparat cele doua vaccinuri deoarece se administreaza la aceeasi varsta si cu aceeasi frecventa. In cazul Gardasilului s-au constatat de patru ori mai multe decese, de patru ori mai multe atacuri de cord si de 15 ori mai multe atacuri cerebrale.

   Consider utila raspandirea acestor informatii, in conditiile in care SISTEMUL a inceput campania de promovare a acestui vaccin in tara noastra. Reamintesc ca Gardasil (produs de Merck) este prezentat in Romania a fi vaccinul impotriva cancerului de col uterin. Detalii despre producator gasiti la:

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

   Detalii despre boala gasiti la:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   De amintit ca desi este unul din vaccinurile cele mai controversate, in Marea Britanie se doreste inclusiv vaccinarea baietilor:

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button