X

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

   Conform articolului AP Interview: Kids may get swine flu shots first, dupa declararea de catre OMS a pandemiei de gripa porcina (AH1N1), guvernul american a inceput pregatirea scolilor pentru a fi folosite pana la sfarsitul acestui an pe post de clinici pentru vaccinare in masa. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

  Participanta la intruniri Bilderberg Group, Kathleen Sebelius, actuala Secretary of Health and Human Services, a declarat ca i-a indemnat pe superintendentii scolilor de pe intreg cuprinsul tarii sa petreaca vara pentru pregatirea acestei actiuni, astfel incat, la momentul in care guvernul va lua hotararea, sa se inceapa vaccinarea in masa.

   Se apreciaza ca inca nu s-a luat vreo decizia asupra modalitatii prin care populatia SUA va fi vaccinata, insa sigur copii vor reprezenta primul val.

   Desigur, orice om care inca mai poate gandi isi pune intrebarea: de ce toata aceasta mega actiune pentru un virus care ucide intr-o proportie cu mult mai mica decat “fratele” sau “gripa normala”?

   Sa ne amintim ca Donald Rumsfeld a fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Tot de numele lui insa este legata si afacerea Tamiflu. Cunoscut si ca Oseltamivir, acesta este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de “Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: acelasi Donald Rumsfeld. Cititi va rog si articolul:

GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta

   Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.  

   Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

   Nu mai reiau aici si alte detalii esentiale legate scopul isteriei gripei porcine: vaccinarea in masa si tatonarea posibilitatilor de declarare a legii martiale. Iar cand spunem vaccinare trebuie inteles eugenie, adica exterminare. Cititi va rog si articolele:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Veti face puscarie daca refuzati sa declarati simptomele gripei AH1N1

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button