X

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   Desigur ca deja majoritatea dintre dv.  ati auzit de disputa iscata in jurul vaccinarii fetitelor in cadrul unei campanii ce oficial se declara a fi „vaccinarea impotriva cancerului colului uterin”. Denumirea campaniei este incorecta, deoarece un cancer nu poate fi prevenit cu un vaccin. De ce totusi se pedaleaza pe aceasta idee? Deoarece se presupune ca HPV (Human Papilloma Virus) este raspunzator pentru declansarea acestuia. Sa vedem ce spuneau specialistii din intreaga lume despre acest virus, inainte de aparitia vaccinului. Sunt lucruri ce le sustin si acum, dar au trecut in plan secund iar in mass-media sunt trecute de cele mai multe ori cu vederea.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste cu numarul de parteneri sexuali si cu debutul timpuriu al activitatii sexuale. Cancerul colului uterin este considerat consecinta intarziata a infectiei cu HPV transmisa pe cale sexuala. La o mica proportie a femeilor expuse la HPV infectia progreseaza spre leziuni asimptomatice initial dar evoluand in final spre cancer invaziv. Aproximativ 40 % din leziunile preinvazive netratate degenereaza in cancer invaziv intr-o perioada medie de circa zece ani.

   Manifestari clinice

   Infectia se manifesta prin aparitia unor leziuni carnoase (veruci) in zonele genitale – vulva, penis, perineu, anus – de culoare gri, roz sau rosu viu, de consistenta moale. Veruca inseamna o excrescenta pe piele, un neg. Forma cea mai raspandita este cea de conopida, de unde si expresia de “excrescente conopidiforme”, dar ele pot fi si plane sau, daca degenereaza, iaU forma unor creste de cocos. Aceste veruci nu sunt intotdeauna vizibile. Uneori sunt foarte mici sau sunt situate in zone inaccesibile vederii si astfel persoana infectata nu este constienta de faptul ca este infectata si ca poate transmite infectia.

   La femei verucile pot apare pe vulva, labiile mari, labiile mici, zona perianala dar si in interiorul vaginului, pe colul uterin sau in uretra. Clinic se manifesta prin prurit (mancarimi), senzatie de arsura sau scurgeri anormale.

   La barbati verucile pot apare pe pielea penisului, pe preput, pe gland in zona perianala dar si in interiorul uretrei. Clinic se manifesta prin scurgere uretrala si, eventual, dureri in timpul urinarii. Atat la femei cat si la barbati pot apare semne ale infectarii in zona anala sau in interiorul anusului, atat datorita extinderii infectiei cat si contactelor sexuale anale.

   Diagnostic

   Atat la femeie cat si la barbat, in general, diagnosticul se pune printr-un examen clinic. Dar exista si cazuri in care este necesara o confirmare data de teste de laborator pentru a elimina alte aspecte patologice si pentru a diferentia tipurile de afectiuni. Aceastea se fac prin colposcopie (la femei), uretroscopie (la barbati) sau prin biopsie. Apoi, pentru femei, testul Papanicolau este un test prin care se pot decela eventuale modificari la nivelul colului uterin.

   Tratamentul consta in :

   – aplicarea locala a unor substante

   – crioterapie

   – electrocauterizare

   – folosirea bisturiului electric

   – folosirea laserului

   Ambii parteneri trebuie sa fie examinati si tratati concomitent, evitanduse astfel reinfectarea si sa existe o permanenta si prelungita supraveghere medicala, evitandu-se astfel recidivele.

   Concluzia este ca trebuie sa ne protejam daca nu ne cunoastem suficient de bine partenerul sexual. Ca o data ce incepem o noua relatie trebuie sa vorbim deschis despre trecutul nostru in materie de BTS. Iar ca femei, este indicat ca o data pe an sa facem testul Papanicolau .

   Subliniez :

   Infectia cu Human Papilloma Virus (HPV) este cea mai cunoscuta infectie virala cu transmitere sexuala. Dobandirea infectiei cu HPV este strans legata de comportamentul sexual. Frecventa HPV creste cu numarul de parteneri sexuali .

   Aceasta se alatura deci celorlalte cumplite boli cu transmitere exclusiv sau preponderent pe cale sexuala. Ele reprezinta o groaznica plata a comportamentului sexual libertin ce a devenit o „normalitate„ a societatii moderne indepartata de Dumnezeu si de legile Sale. Iar acest comportament este consecinta directa a „REVOLUTIEI SEXUALE„, ce nu este nici pe departe un rezultat firesc al „evolutiei speciei umane„ ci o cadere nefasta a sa. Si ca orice revolutie din istoria moderna, are in spatele sau initiatori si finantatori. Aceeasi cu cei ce s-au preocupat de latura nefasta a emanciparii femeii, distrugerea conceptului de familie, promovarea avortului si a homosexualitatii. Toate sub umbrela STANGII. Ii gasiti in articolul:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Veti constata astfel ca sunt aceleasi ELITE ce coordoneaza sistemul financiar bancar si politicul. Aceeasi cu declansatorii tuturor crizelor majore din istoria moderna a omenirii (economice, revolutii, razboaie), etape ale edificarii GUVERNULUI MONDIAL cu a sa doctrina a NOII ORDINI MONDIALE, viitoarea societate formata din doua clase: ei si plebea sclava lor. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

   Aceleasi cu cei ce lupta acerb impotriva crestinismului, ce promoveaza new age sau ateismul. Iluminati si varfuri ale masoneriei, toti practicanti ai cultului paladin. De aceea urasc crestinismul, caci invatatura crestina opreste de la savarsirea acestor pacate ucigatoare de suflet, unele strigatoare la cer. De aceea se lupta sa scoata religia din scoli, ca nu cumva copilasii sa afle ce este bine si ce este rau. De mici se doreste sa accepte notiuni de „familie homosexuala„. De sex oral, anal, de orice fel. Si foarte important, sa fie in afara casniciei. S-a ajuns astfel ca numarul celor virgine la cununie sa fie infim. S-a ajuns astfel ca indivizii sa aiba nenumarate relatii sexuale. S-a ajuns astfel la BOALA. Iar acum SISTEMUL ticalosit ce a aruncat societatea in spurcaciune vine cu solutii: vaccinuri. Anormalul a ajuns postulat: femeia are in medie 7 parteneri intr-o viata … Nici nu se mai pune problema ca de aici pleaca napasta. Cu alte cuvinte se promoveaza un indemn: „PACATUITI LA GREU, CA NOI AVEM GRIJA SA NU PATITI NIMIC … „

   Iata hal de gandire la ministrul Sanatatii, Ion Bazac: “Am hotarat ca vaccinarea sa se faca elevelor de clasa a sasea si a saptea, si nu la cele de clasa a patra, deoarece consider ca suntem inca o tara ortodoxa si fetele de noua ani nu intretin raporturi sexuale

   Nu am incredere in Merk, mega compania ce fabrica acest vaccin si care in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy, membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ), subordonata ELITEI planetare, cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun, ce nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime .
   Si nici in evreica Madeleine Albright, cea care promova anul trecut in Romania vaccinul, cea care pe cand era la ONU, nu a intreprins nimic impotriva genocidului din Rwanda, mai mult, a fost impotriva unei noi misiuni ONU in acea tara.
   Care spunea ca merita sa moara peste o jumatate de milion de copii irakieni din cauza sanctiunilor.
   Care nu recunoaste genocidul armean.
   Care a insistat pentru bombardamentele impotriva Serbiei (sa ne amintim ca n-au avut nici un scrupul si au facut-o inclusiv in zi Sfanta de Pasti, cand pe bombele lansate era scris „Paste Fericit„.
   Detalii despre istoricul MERK SHARP & DOHME, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGRAD (“vaccinul anti cancer“), despre sefii sai si relatia lor cu ELITELE, despre Madeleine Albright, gasiti la:  

SISTEMUL nu se lasa. Nici SLUGOII sai. A inceput campania de informare-promovare a „vaccinului impotriva cancerului de col uterin”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button